Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«Εκνευρισμένος» ο Κώστας Καραμανλής με Τζιτζικώστα

Greek Prime Minister Karamanlis answers a question during a news conference in Thessaloniki

Ο κ. Τζιτζικώστας κατά την συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι έχει ένα είδος στήριξης από τον Κώστα Καραμανλή.  Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του «νεοδημοκράτη» τόσο το γραφείο του όσο και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής αισθανόμενοι την εύθυνη για την ομαλή συνέχεια της παράταξης, δε θα στήριζαν ποτέ για αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάποιον που δεν είναι Βουλευτής και δεν θα μπορεί να δίνει κοινοβουλευτικές μάχες για την παράταξη.

Επιπλέον, κανένας Βουλευτής από το λεγόμενο «Καραμανλικό» μπλοκ δεν έχει εκφράσει κανενός είδους στήριξη προς τον κ. Τζιτζικώστα και αν συνδυάσει κανείς και το διακριτικό αλλά βροντερό «άδειασμα» του Προκόπη Παυλόπουλου, αντιλαμβάνεται και ο πλέον καλόπιστος στα λεγόμενα Τζιτζικώστα, ότι ο υποτιθέμενος πρεσβευτής του νέου, χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές πρακτικές για να σχηματίσει εντυπώσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η στάση του φιλόδοξου Περιφερειάρχη έχει εκνευρίσει τον Κώστα Καραμανλή, διότι ως γνωστόν το χειρότερο του είναι να χρησιμοποιούν το όνομα του για οποιοδήποτε λόγο χωρίς την έγκριση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου