Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πρόβλεψη σοκ: Σεισμός θα χωρίσει στα δύο την Αμερικάνικη ήπειρο

Πρόβλεψη σοκ: Φονικός σεισμός θα χωρίσει στα δύο την Αμερικάνικη ήπειρο            

Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα πασίγνωστος πυρηνικός φυσικός, ο οποίος διαμήνυσε σε όλους τους τόνους πως επίκειται, από αύριο, φονικός και καταστροφικός σεισμός με τουλάχιστον… 40 εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες.

Ειδικότερα, σε παρουσίαση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Keshe Foundation, ο «επικείμενος», όπως τον χαρακτήρισε, σεισμός μπορεί να σημειωθεί από… αύριο, 17 Οκτωβρίου!

Τα στοιχεία που απορρέουν από τη μελέτη του Dr Keshe είναι πραγματικά συνταρακτικά. Σύμφωνα πάντα με τον ειδικό, αναμένεται μεγάλος σεισμός, πρωτοφανούς έντασης, που θα οδηγήσει σε… διχοτόμηση της αμερικανικής ηπείρου σε Νότια και Βόρεια, χωρίς να οριοθετείται το επίκεντρο της δόνησης.

Οι «μαύρες» προβλέψεις δεν σταματούν εδώ καθώς, όπως ανέφερε, από το χτύπημα του Εγκέλαδου θα προκληθούν τεράστια τσουνάμι. Ο Dr Keshe υπολογίζει πως όλα μαζί τα τρομερά φυσικά φαινόμενα θα κοστίσουν τη ζωή σε 40.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από την Αμερική έως και την Ασία.

Στο μεταξύ, οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί και από αύριο ξεκινούν στη Βόρεια Αμερική πυρετώδεις προετοιμασίες για το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθούν τα σενάρια ενώ αναμένονται συνεχείς ασκήσεις έκτακτης ανάγκης για τον κρατικό μηχανισμό.

Την ίδια ώρα, πέρα από την μελέτη του Dr Keshe, αξίζει να σημειωθεί πως, οι ειδικοί στην Καλιφόρνια, εκτιμούν πως υπάρχει πιθανότητα 99% να σημειωθεί σεισμός μεγαλύτερος των 6,5 Ρίχτερ τα επόμενα 30 χρόνια και τον έχουν ήδη ονομάσει ως «Big One» (Ο μεγάλος).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου