Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι των Δήμων από την.... Κοινωνία της πληροφορίας


Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις μας και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.» αλλά και στο αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καμία ενέργεια, κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν επιδείξει προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταβολή των ποσών που δικαιούνται οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. που εργάστηκαν πέρα του καθιερωμένου ωραρίου εργασίας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Δημοτολόγιο» το έτος 2013.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με απόφασή της την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, αντιδρώντας στην απλήρωτη εργασία που επιχειρεί να επιβάλλει με την στάση της αδράνειας η κυβέρνηση και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας που αφορά στο «Εθνικό Ληξιαρχείο», κάλεσε τους εργαζόμενους να απέχουν από κάθε πρόσθετη εργασία που αφορά στην εκτέλεση του Επιχειρησιακού Προγράμματος εάν δεν βρεθεί λύση.

Είναι αυτονόητο πως εφόσον δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι για την πρόσθετη εργασία που εκτέλεσαν το 2013 δεν πρόκειται να πληρωθούν και για αυτή που παρέχουν σήμερα.Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κλιμακώνοντας την πίεση για την επίλυση του προβλήματος αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Παναττική Στάση Εργασίας, από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. για όσους εργαζόμενους εργάστηκαν και δεν πληρώθηκαν το 2013 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εθνικό Δημοτολόγιο».

Θα ακολουθήσει Συγκέντρωση-Παράσταση Διαμαρτυρίας στις 12.00 μ.μ. έξω από τα γραφεία της «Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.» (Χανδρή 3 και Πειραιώς-Μοσχάτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου