Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συνελλήφθησαν Αθίγγανοι που έκλεψαν μωρό.....


© Θοδωρής Παναγιωτίδης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση αρπαγής ανήλικου παιδιού, που έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Άρτας.

Δράστες είναι πέντε Ρομά, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα (ηλικίας 27, 20, 18, 17 και 43 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση και επισταμένες έρευνες αστυνομικών της Β΄ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν ακόμη ημεδαπό Ρομά συνεργό τους. Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 17χρονης Ρομά, μητέρας του ανήλικου παιδιού, σύμφωνα με την οποία οι παραπάνω δράστες μετέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με Ι.Χ. αυτοκίνητο, σε σπίτι στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, όπου φιλοξενούνταν η 17χρονη μαζί με τον 11 μηνών γιό της και αφού πήραν μαζί τους το παιδί, τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας ενώ το ανήλικο παιδί βρέθηκε και θα παραδοθεί στη μητέρα του. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου