Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Πάνου Σόμπολου στη Ναύπακτο

 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα Βιβλιο Cafe στη Ναύπακτο, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου  του γνωστού Δημοσιογράφου και επί σειρά ετών Προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνου Σόμπολου!
Στο πάνελ της παρουσίασης συμμετείχαν εκτός από τον συγγραφέα και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος και ο π. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος.
Την παρουσίαση συντόνισε με επιτυχία ο δημοσιογράφος Περικλής Λουκόπουλος...
Στις ομιλίες τους  ο κ. Ιερόθεος, αναφέρθηκε στην παιδική τους ηλικία αφού υπήρξαν συμμαθητές και συγκάτοικοι επί σειρά ετών στο Αγρίνιο, στην μετέπειτα συνεπή Δημοσιογραφική πορεία του κ. Σόμπολου και ανέγνωσε περικοπές από το παρουσιαζόμενο βιβλίο... Ο κ. Παπαγιαννόπουλος τόνισε την άψογη σχέση και συνεργασία που είχε ο κ. Σόμπολος τόσο με τον ίδιο όσο και γενικά με τις Αστυνομικές αρχές στη έρευνα των ρεπορτάζ...
Ο κ. Σόμπολος, πέρα από τη περιγραφή των θεμάτων που περιλαμβάνει το βιβλίο του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δουλειά του "κυνηγώντας την είδηση".....
Ακολούθησαν ερωτήσεις των συμμετεχόντων και διαλογική συζήτηση...
Στη παρουσίαση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας και Δωρίδας κκ Π. Λουκόπουλος και Γ. Καπεντζώνης, ο Πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Ναυπακτίας κ. Γ. Σαμαντάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ναυπακτίας κ. Ι. Ράπτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Θ. Κοτρωνιάς , η δ.σ. Ναυπακτίας κα Αγγελική Σμπούκη, ο  δ.σ. Δωρίδας κ. Α. Ευσταθίου κ.ά.
 


Τέλος ο κ. Σόμπολος υπέγραψε βιβλία του και συνομίλησε με φίλους του.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου