Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ.... ΠΑΡΑΝΟΜΟ!! 13 Αστυνομικοί και 2 περιπολικά συνέλαβαν ηλικωμένο.... καστανά

Ενταση στην Αριστοτέλους: Συνέλαβαν ηλικιωμένο καστανά που λιποθύμησε-Του κατάσχεσαν το καρότσι [εικόνες]
Μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ενόψει Χριστουγέννων, αλλά είχε και απρόοπτα και ένταση.

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς.

Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.

Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, δεν ήθελε να του κατάσχουν το καρότσι του και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι. Την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά.
Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός. Για έναν ηλικιωμένο καστανά.

Πηγή: seleo

Υ.Γ.  Μην ξεχνάμε ότι στη περιοχή Ναυπάκτου και  Ευπαλίου η φοροδιαφυγή από το "λαθρεμπόριο" εσπεριδοειδών και η μαύρη "αγροτική εργασία" (συγκομιδή ελιάς κλπ)  από συγκεκριμένους "εργολάβους χωρίς φορολογικά στοιχεία" .... οργιάζει!...  Το έχουμε καταγγείλει και όλοι το γνωρίζουν, αλλά....   "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" για τα Αστυνομικά Τμήματα!..  Το ίδιο συμβαίνει και με..... άλλα στη περιοχή....  Βέβαια με την "εντοπιότητα" των Αστυνομικών συγγενείς δεν διώκουν.... συγγενείς....  και...
Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω.....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου