Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Νοσοκομείο Ρίου: Επιτέθηκαν στον... φύλακα


Νοσοκομείο Ρίου: Επιτέθηκαν στον φύλακα επειδή δεν τους άφησε να μπουν μέσα

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.

Επεισόδιο με θύμα έναν 50χρονο υπάλληλο φύλαξης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας και φερόμενους ως δράστες τέσσερα άτομα, ηλικίας 19, 20, 27 και 28 χρόνων, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο των επειγόντων περιστατικών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες πήγαν στις 7 σήμερα το πρωί στον χώρο των επειγόντων περιστατικών και ζήτησαν ιατρική βοήθεια, επειδή ο ένας εξ αυτών έφερε τραύμα στο χέρι.

Ο υπάλληλος φύλαξης τους ενημέρωσε ότι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν εφημέρευε και πως θα έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας». Ταυτόχρονα, τους είπε ότι αν ήθελαν θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τις 8 το πρωί, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε η εφημερία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα φέρονται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν τον 50χρονο, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος φύλαξης να υποστεί κάταγμα στο πόδι. Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και τα τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου