Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία, επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην οδό Στουρνάρη, έξω από το Πολυτεχνείο, όπου νεαροί επιχείρησαν να πυρπολήσουν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά η φωτιά σβήστηκε από τους αστυνομικούς.

Άλλες ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων.

Ταυτόχρονα νεαροί επιτίθενται με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονται παντού και οι οποίες απαντούν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Ένταση δημιουργήθηκε και στην Ομόνοια, όπου σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκονται 300 άτομα, ενώ συγκεντρωμένα άτομα υπάρχουν και στα Προπύλαια.


Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής κατά τη διάρκεια της δεύτερης πορείας, που πραγματοποιούν αντιεξουσιαστικές οργανώσεις, στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Νεαροί επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με αποτέλεσμα να διαλύσουν την πορεία.

Νωρίτερα, κατά την έναρξη της πορείας ένταση προκλήθηκε όταν νεαροί πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου