Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Έντονη αντίδραση Γεννηματά για τον διάλογο Τσίπρα-Ολάντ για το ΠΑΣΟΚ!

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Τσίπρα-Ολάντ για το ΠΑΣΟΚ! Έντονη αντίδραση Γεννηματά!

Μετά τη δήλωση γρίφο της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη πως η κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να ενισχυθεί, φαίνεται πως το Μαξίμου ελπίζει σε βουλευτές από άλλα κόμματα που μπορεί να υπερψηφίζουν τα μέτρα που θα έρχονται στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στα κρίσιμα νομοσχέδια, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας μαζί του στο Παρίσι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φρανσουά Ολάντ ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα:

- Τι έγινε τελικά με το ΠΑΣΟΚ;
- Πάλι πήγε με τη Νέα Δημοκρατία;


Και τότε σύμφωνα πάντα με το Mega, o Αλέξης Τσίπρας του απάντησε: “Συμβαίνουν αυτά στην πολιτική”.

Ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να του απάντησε πως “δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω με αυτή την κατάσταση” για να του απαντήσει ο κ. Τσίπρας: “Δεν θέλω να με βοηθήσεις με αυτή την κατάσταση, θέλω να με βοηθήσεις να αποφύγω τα εμπόδια του Σόιμπλε”.
 
Η έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ήρθε η οργισμένη αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη. Για τη φράση που φέρεται να είπε o Ολάντ, πηγές του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν στο Mega ότι «πρόκειται πάλι για τα γνωστά ψέματα του Τσίπρα», όπως προηγούμενη αναφορά του έλληνα Πρωθυπουργού στον κ. Ολάντ ότι το ΠΑΣΟΚ είχε αρνηθεί να μπει στην κυβέρνηση.

«Είναι τα ψέματα του Μαξίμου και του Τσίπρα. Όλες αυτές οι κινήσεις προκαλούν γέλιο» τόνιζαν οι ίδιες πηγές, επισημαίνοντας ότι η κυρία Γεννηματά θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τα ψέματα του κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου