Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών της Θεσσαλίας

 

 
Υλοποιώντας την απόφαση της Πανθεσσαλικής Σύσκεψης των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων, οι αγρότες της δυτικής Θεσσαλίας προχώρησαν στην κλιμάκωση του αγώνα τους.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η 'Ανοιξη», συγκέντρωσε στο Μεγαλοχώρι και στη Φαρκαδόνα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Με συλλαλητήριο και μπλόκο στο "Δέλτα" Καρδίτσας την Πέμπτη, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες του Ν. Καρδίτσας. Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), χαρακτήρισε «μονόδρομο για τους μικρομεσαίους αγρότες την κλιμάκωση του αγώνα». «Μας κήρυξαν τον πόλεμο θα τους πολεμήσουμε κι εμείς» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Παλαμά Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων που θα αποφασιστεί η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων.
«Οργανώνουμε, τις επόμενες μέρες, κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, στις τράπεζες, στην Εφορία, δίνοντας αγωνιστική απάντηση στους εκβιασμούς και τις απειλές που εκτοξεύονται για κόψιμο ρεύματος, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών.
Δίνουμε οργανωμένη απάντηση στη φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης» τονίζεται τέλος σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η 'Ανοιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου