Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Xτύπησαν δημοσιογράφο την ώρα του... ρεπορτάζ

Απίστευτο περιστατικό: Xτύπησαν δημοσιογράφο του Alpha την ώρα του ρεπορτάζ

Αγρια επίθεση δέχθηκε μία δημοσιογράφος του Alpha, έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η ανταποκρίτρια του καναλιού, Βικτωρία Δαράτου, βρέθηκε εκεί για να καλύψει το θέμα με τον 7χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το patranews, ένας μεσήλικας, που ισχυριζόταν ότι είναι συγγενής του παιδιού, απειλούσε τη δημοσιογράφο, ότι αν δε φύγει από το σημείο θα της σπάσει την κάμερα και ότι θα τη χτυπήσει. Εκείνη απάντησε πως κάνει τη δουλειά τις και ότι δεν μπορεί να φύγει, αλλά σε ένδειξη καλής θέλησης, τόσο η ίδια όσο και οι τεχνικοί απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο.

Ομως, όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει μέσα στο νοσοκομείο, ώρα μετά από τη μεταφορά του παιδιού εκεί, απωθήθηκε άγρια από τον προαναφερόμενο άνδρα. Η ίδια κατήγγειλε στο patranews ότι ο άνδρας την έσπρωξε με βίαιο τρόπο και την απείλησε ξανά.

Μάλιστα, μέλος του συνεργείου που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, δέχθηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από άλλον συγγενή του 7χρονου, ο οποίος στη συνέχεια τον έριξε κάτω.

Στη συνέχεια, οι δύο συγγενείς κόλλησαν τη δημοσιογράφο σε ασθενοφόρο και τη χτυπούσαν πάνω σε αυτό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βικτωρία Δαράτου αναφέρθηκε στο περιστατικό γράφοντας «Το ζήσαμε και αυτό... Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδή κάναμε την δουλειά μας... Ευχαριστώ τον Απόλλωνα Δάρμα και τον Δημήτρη Κωνσταντινάκο που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τρόπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου