Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Απάντηση Δημάρχου Ναυπακτίας στους εργαζόμενους στο Δήμο


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ                             Ναύπακτος 06-07-2016  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                    

Δ/ΝΣΗ: Ιλ. Τζαβέλλα 37                        

Ναύπακτος τ.κ. 303 00                                  

Τηλ.: 26343 60102                                       

Fax: 26343 60116                                     

e-mail: info@nafpaktos.gr                    

                                                                    



Σαν Δήμαρχος και σαν Δημοτική Αρχή, έχουμε επιλέξει τον δρόμο της συνεργασίας με τους υπαλλήλους του Δήμου, γιατί θεωρούμε ότι έτσι  ο Δήμος είναι αποτελεσματικός και ωφελούνται τελικά οι δημότες.


Η τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. είναι για μας μια ευκαιρία, ώστε να αντιμετωπισθούν οι διαπιστωμένες από το παρελθόν  δυσλειτουργίες του Δήμου.


Για παράδειγμα, η δημιουργία νέων τμημάτων (στο σχέδιο πόλης, στο πράσινο και στο κυκλοφοριακό) στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.


Επειδή  η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν διεκδικεί το αλάθητο, επί έξι μήνες, από τον Ιανουάριο του 2016, συζητήσαμε και καταθέσαμε την πρότασή μας στους υπηρεσιακούς παράγοντες και το Σύλλογο των εργαζομένων Ο.Τ.Α.


Ακούσαμε τις απόψεις τους, κάποιες από αυτές έγιναν αποδεκτές, ακόμη και την ύστατη ώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Αυτή η Δημοτική Αρχή, είναι και θα είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες που καταλήγουν να εξυπηρετούν την πόλη και τους πολίτες.


Αυτή η Δημοτική Αρχή, είναι αποφασισμένη να φέρει αποτέλεσμα και γι αυτό θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους υπαλλήλους που θέλουν να δουλέψουν για το καλό του Δήμου.


Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. δεν αποτυπώνεται κλίμα συνεργασίας, θεωρούμε όμως ότι αυτή  η τακτική δεν εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων ούτε διαφυλάσσει το καλώς εννοούμενο συμφέρον των εργαζομένων  και δεν προωθεί το καλό της πόλης.

Όσο για το ύφος της ανακοίνωσης ελπίζουμε ότι εκφράζει μόνο τους συντάκτες της.


Γι΄ αυτό και την προσπερνάμε, συνεχίζοντας την δουλειά μας. Δεν ξεχωρίζουμε ούτε τους υπαλλήλους ούτε τους δημότες σε «δικά μας παιδιά» και αντιπάλους. Αυτές οι πρακτικές και το κλίμα αντιπαλότητας έχουν καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και δεν είμαστε διατεθειμένοι να τις νεκραναστήσουμε.



Ο Δήμαρχος



Παναγιώτης Λουκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου