Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

«Α.H.E.P.A. CUP Beach Volley 2016», στη Ναύπακτο


Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 15 – 17 Ιουλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί το «Α.H.E.P.A. CUP Beach Volley 2016», στη Ναύπακτο της Αιτωλοακαρνανίας. Τη διοργάνωση του 3ου κατά σειρά ετήσιου πανελλήνιου αθλητικού αγώνα (Beach Volleyball Tournament), διοργανώνει το τοπικό Τμήμα της A.H.E.P.A. Ναυπάκτου, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας και τον Αθλητικό Σύλλογο “Ομόνοια” Ναυπάκτου ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας D#25 HELLAS, της Ελληνοαμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης A.H.E.P.A. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ.

Το τουρνουά αφορά μικτές ομάδες αθλητών (αγοριών & κοριτσιών) και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου στο αλσύλλιο Γριμπόβου. Η επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αθλητών πανελλαδικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, στο blogspot http://ahepacup.blogspot.gr ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός προγραμματίζονται για την Κυριακή 17 Ιουλίου και αναμένεται να είναι παρόντες εκπρόσωποι των τοπικών αρχών καθώς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της A.H.E.P.A. Ελλάδος και Ευρώπης. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, ωστόσο οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Το πρωί της Κυριακής 17 Ιουλίου, θα γίνει και η πρώτη Συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Περιφέρειας D#25 HELLAS, υπό την προεδρία του νέου Διοικητή, για την περίοδο 2016 – 2017, κ. Βασιλείου Πετκίδη, στο συνεδριακό κέντρο, της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Σκάλας Ναυπάκτου.

Η A.H.E.P.A. (American Hellenic Progressive& Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών, με δαπάνες της οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη Πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Η Οικογένεια της A.H.E.P.A., σήμερα ξεπερνά τις σαράντα χιλιάδες μέλη στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (A.H.E.P.A. HELLAS). Στους καιρούς της βαθειάς οικονομικής κρίσης, είναι ο μεγαλύτερος Ομογενειακός εθελοντικός και φιλανθρωπικός Οργανισμός, που έχει προσφέρει υγειονομικό υλικό και τρόφιμα, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, μέσω των οργανωτικών δομών της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου