Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

«Χαδιάρες» τσιγγάνες έστειλαν 93χρονο στο νοσοκομείο!

Πρέβεζα: «Χαδιάρες» τσιγγάνες έστειλαν 93χρονο στο νοσοκομείο!

Πρώτα δοκίμασαν τα ερωτικά χάδια δυο τσιγγάνες και, όταν διαπίστωσαν ότι το ηλικιωμένο υποψήφιο θύμα τους δεν «τσιμπούσε» το δόλωμα, δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν για να αρπάξουν το πορτοφόλι του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Την προσπάθεια της... ερωτικής επίθεσης ανέλαβε η «μικρή» της παρέας, μια 22χρονη που άρχισε ξεδιάντροπα να χαϊδεύει τον εμβρόντητο 93χρονο σε έναν δρόμο στην πόλη της Πρέβεζας! Όμως, ο παππούς αντιλήφθηκε την 55χρονη συνεργό της, που πλησίασε και προσπάθησε του βάλει άλλου είδους... «χέρι», στην τσέπη του! Αμέσως αντέδρασε, αλλά δέχθηκαν γροθιές και κλωτσιές από τις δυο τσιγγάνες στην προσπάθειά τους να κρατήσουν το πορτοφόλι που έκλεψε η μεγαλύτερη.

Για καλή τύχη του ηλικιωμένου, από το σημείο περνούσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είδαν τη σκηνή και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τις δύο γυναίκες οι οποίες προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται για άλλες επιθέσεις, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενες για ληστεία. Ο 93χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στα τραύματα που του προκάλεσαν οι δράστιδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου