Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Διαπίστωσε "κενά & παραλήψεις" στην Απόφαση του Δημ. Συμβουλίου για τις θέσεις πάρκινκ στο CINEMA



Με το υπ'  αριθμ.  1808/81719 έγγραφό της προς τον Δήμο Ναυπάκτου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, ζητά διευκρινήσεις για "κενά & παραλήψεις" στο φάκελο που συνοδεύει την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας με την οποία παραχωρήθηκαν δύο ή τρείς θέσεις Parking στην οδό Αποκαύκου προκειμένου "να ανοίγουν οι πόρτες του Club Cinema".

Συγκεκριμένα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητά να της αποσταλούν έγγραφα και διευκρινίσεις όπως:
α. Τα έγγραφα της Τροχαίας που σχετίζονται με το θέμα.
β.  Τεχνική κυκλοφοριακή αποτύπωση των οριζόντιων και κατακόρυφων σημάνσεων.
γ.  Να γίνει μνεία εάν οι προτεινόμενες ρυθμίσεις επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τη διέλευση ΑΜΕΑ
δ.  Να αποσαφηνιστεί εάν επηρεάζεται από το άνοιγμα των θυρών πλάτους 1,40m η διέλευση των ποδηλάτων όπως ορίζεται στον ποδηλατοδρόμο της συγκεκριμένης οδού.

Δεδομένου ότι το θέμα, κατόπιν καταγγελίας κατοίκων της περιοχής, παρακολουθείται από τις Εισαγγελικές Αρχές, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκβασή του μήπως προκύψουν και καταλογιστούν ποινικές ευθύνες στην πλειοψηφούσα Παράταξη της Δημοτικής Αρχής με Απόφαση της οποίας (οριακή πλειοψηφία 14 θετικών ψήφων) εγένετο η εισήγηση να παραχωρηθούν οι 2-3 θέσεις στάθμευσης στην Αποκαύκου.

Ολόκληρο το εν λόγω έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει ως εξής:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου