Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Eπιστολή της FIFA στον Κοντονή για το Κύπελλο




Τι απαντά ο Κοντονής στην επιστολή της FIFA για το Κύπελλο

Επιστολή με αποδέκτη τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, έστειλε η FIFA, έπειτα από την απόφαση της Ε.Ε. την περασμένη Παρασκευή (18/03) να ζητήσει την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος, δίνοντας διορία 15 ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή η Παγκόσμια Συνομοσπονδία τονίζει ότι η απόφαση για την οριστική διακοπή του Κυπέλλου είναι δυσανάλογη του λόγου για τον οποίο έγινε και είναι κυρίως για τα επεισόδια στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Επίσης, η FIFA θέτει θέμα οικονομικής ζημίας που θα υποστούν η ΕΠΟ και οι ομάδες που μετέχουν στην διοργάνωση από την απόφαση Κοντονή, επαναλαμβάνει την επιθυμία της για επανέναρξη του Κυπέλλου εντός 15 ημερών, ενώ ζητεί συνάντηση με την πλευρά του Υπουργείου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα απαντήσει στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία, αποδεχόμενος το αίτημά της για συνάντηση, με ατζέντα που θα έχει και άλλα θέματα εκτός από αυτό του Κυπέλλου.
Στην απάντηση Κοντονή θα γίνεται αναφορά και στην προσφυγή της ΕΠΟ στο ΣτΕ, με την οποία ζητεί την ακύρωση της απόφασης του Υφυπουργού και συζητείται στις 29/03.

Πηγές από το Υπουργείο υποστηρίζουν ότι εφόσον η Ομοσπονδία έχει προσφύγει στο ΣτΕ και υπάρχει εκκρεμοδικία θα περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου