Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν τη χώρα - Στα Χανιά ένας 64χρονος νεκρός & ένας τραυματίας! Έκλεισαν Σχολεία [εικόνες]

Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν τα Χανιά -Ενας 64χρονος νεκρός, ένας τραυματίας, έκλεισαν τα σχολεία [εικόνες]

Μαθητής της Β τάξης του Λυκείου Βάμου τραυματίστηκε το πρωί από πτώση δέντρου που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι, ενώ ένας 64χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καταπλακώθηκε από ευκάλυπτο που ξεριζώθηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο μαθητής βρισκόταν έξω από τη σχολική μονάδα όταν έπεσε μεγάλο δέντρο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να τραυματιστεί στο πόδι.

Από νωρίς το πρωί, όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται επί ποδός και σύμφωνα με τον κ. Κουκιανάκη στα όρια του δήμου του έχουν πέσει δεκάδες δέντρα, ενώ έχουν εκδηλωθεί και τρεις εστίες φωτιάς που κρίνονται ως ελεγχόμενες.




Όπως αναφέρουν μάλιστα τα haniotikanea.gr, η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεννόησης με το δήμο Χανίων προχωρά σε εκκένωση των σχολείων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Γονείς ενημερώνονται τηλεφωνικά από τα σχολεία τους για να παραλάβουν τους μικρούς μαθητές.

Μέχρι στιγμής ενημέρωση για αντίστοιχη απόφαση που αφορά Γυμνάσια και Λύκεια δεν υπάρχει από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


Πηγή φωτο: haniotikanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου