Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ε.Κ./Ν.Δ. : Αποστολή φαρμάκων για τους πρόσφυγες


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ





ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ





Ναύπακτος, 30 Μαρτίου 2016





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Αποστολή φαρμάκων για τους πρόσφυγες





Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας ο Δήμος Δωρίδος  και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι συλλέχθηκαν 8 κιβώτια με φάρμακα.



Τα φάρμακα απεστάλησαν στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γιατροί του Κόσμου, η οποία παρέχει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα στους πρόσφυγες και η οποία θα μεριμνήσει για τη διάθεσή τους.



Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, οι οποίοι συνέδραμαν  την πρωτοβουλία ανακούφισης των συνανθρώπων μας, οι οποίοι βιώνουν με βίαιο τρόπο όχι μόνο τον ξεριζωμό από την πατρίδα τους, αλλά και την αγωνία για την επιβίωση.



Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους, καθώς επίσης τη μεταφορική εταιρία  ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥ η οποία ανέλαβε δωρεάν την αποστολή των κιβωτίων φαρμακευτικής βοήθειας στους Γιατρούς του Κόσμου.



Το ΕΚΝΔ, ο Δήμος Δωρίδος  και το Παράρτημα της  ΕΕΚΕ συνεχίζουν τη συγκέντρωση φαρμάκων, τις δράσεις αρωγής και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες. Η επίδειξη ανθρωπιάς είναι δείγμα πολιτισμού ενός λαού.





Ε.Κ.Ν.Δ. – Δήμος Δωρίδος  – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν&Δ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου