Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Έφτασαν στον Μητσοτάκη τα συμβαίνοντα στην ΔΗΜ. Τ.Ο. Ναυπακτίας



Τα ισχυριζόμενα για παρεμβάσεις κομματικών στελεχών(;), για "καταστρατήγηση" του Καταστατικού, για αυθαίρετες "επεξηγήσεις" του Σχετικού Κανονισμού, για "παράκαμψη"(;) των δημοκρατικών αρχών διαδικασίας εκλογής Προέδρου, Μελών και Σύνεδρων  στην ΔΗΜ. Τ.Ο. Ναυπακτίας, με την στήριξη ορισμένων υποψηφίων, έχει σημάνει "συναγερμό" στις τάξεις των οπαδών - εκλεκτόρων (απλών νεοδημοκρατών, δηλαδή) στη Ναύπακτο!..

Λέγεται ότι όλοι αναμένουν  "αλλοίωση" του αποτελέσματος όχι βέβαια από κάποια "νοθεία" αλλά με την "υφαρπαγή" ψήφων για την ανάδειξη συγκεκριμένου προσώπου στην Προεδρία της Τ.Ο. 
Το γεγονός αποτελεί ερωτηματικό για τα "κέρδη" που μπορούν να έχουν οι "ενδιαφερόμενοι" των παρεμβάσεων μέσα στον κομματικό μηχανισμό ή απλά θυμίζουν τους παλαιούς "κομματάρχες" τύπου "Γκρούεζα";..

Γεγονός ωστόσο είναι ότι, οι συμπεριφορές αυτές, αντίκεινται στις εξαγγελίες του νέου Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη...

Βέβαια, από ότι γνωρίζουμε και είναι πρόσφατο, οι περισσότεροι που σήμερα "κόπτονται" να αναδειχθεί Πρόεδρος ο "αρεστός" τους, ήταν φανατικοί "αντιΜητσοτακικοί" στις τελευταίες πανελλήνιες εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Ακούγονται πολλά και λέγονται περισσότερα στις ιδιαίτερες συζητήσεις των ψηφοφόρων οπαδών της Ν.Δ. που σε γενικές γραμμές καταλήγουν στο ερώτημα: "Έτσι θα κυβερνήσει η Ν.Δ. τον τόπο όταν ξαναγίνει κυβέρνηση;"..

Όμως, όλα αυτά, μάθαμε ότι φτάσανε και στα αφτιά του Προέδρου κ. Μητσοτάκη! Άλλα "δια ζώσης" και άλλα γραπτώς όπως από μία Επιστολή που απέστειλε η εκ των τριών συνυποψηφίων για την Προεδρεία της Τ.Ο. Ναυπακτίας κα Αθηνά Χρυσά - Σκουφή.

Σας την παραθέτουμε προς ανάγνωση:


Σας παραθέτουμε και το Άρθρο 7 παράγραφος 1
του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης
της Ν.Δ.
στο οποίο εμπίπτουν τα αναφερόμενα στην Επιστολή της
η κα Αθηνά Χρυσά - Σκουφή
.
Μελετήστε το

Άρθρο 7
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
1. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) εκλέγεται από τα μέλη της Δημοτικής Συνέλευσης (ΔΗΜ.Σ.), που συγκαλείται ειδικά για τον σκοπό αυτό. Με εξαίρεση τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τα μονοπρόσωπα αιρετά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων και τους εν ενεργεία εκπροσώπους της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. και μόνον αυτά. Η δήλωση υποψηφιότητας κατατίθεται μόνον εγγράφως και πρέπει να συνοδεύεται, επί ποινή απαραδέκτου, από τις υπογραφές είκοσι (20) μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παραίτηση από την υποψηφιότητα κατατίθεται επίσης εγγράφως, μέχρι την έναρξη της ψηφοφορίας. Με την επιφύλαξη της διάταξης της § 4 του άρθρου 4 του Κανονισμού αυτού, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου