Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο υπουργός Παιδείας μιλάει για "καινούργιο 'εθνος" στο Διάγγελμα για την 25η Μαρτίου! Ν.Δ.: Ο Φίλης να σέβεται την ελληνική διαχρονία


ΝΔ για «καινούργιο έθνος»: Ο Φίλης να σέβεται την ελληνική διαχρονία

«Ο Υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για την αναφορά του Νίκου Φίλη περί «καινούργιου έθνους» στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

«Ο Υπουργός Παιδείας συγχέει ανιστόρητα το Ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση, με το Ελληνικό Έθνος. Αλλά, εκείνο που χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες - και απαιτούν από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων - δεν είναι ‘’νέες αναγνώσεις’’ της Ιστορίας των Ελλήνων. Είναι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Παιδεία» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, αυτό που επείγει «είναι η ανάγκη να στηριχθούν έμπρακτα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και τα Πανεπιστήμιά μας. Είναι οι πολιτικές για ένα σχολείο που μετά την αξιολόγηση θα προσφέρει γνώση και θα αναδεικνύει την Αριστεία, λέξη που απουσιάζει από το μήνυμα του κ. Φίλη. Είναι η ανάγκη να μπει φραγμός στην συνεχή και σκόπιμη υποβάθμιση της Παιδείας, εξαιτίας των ιδεοληψιών και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου