Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση για το.... Πολυτεχνείο



ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

 

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424


 

 

Ναύπακτος, 13 Νοεμβρίου 2013


17 Νοέμβρη Ημέρα Μνήμης & Τιμής στα θύματα του Πολυτεχνείου

Ο Σπουδαστικός Σύλλογος ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας διοργανώνουν εκδήλωση για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου και για τα θύματα της δικτατορίας και του φασιστικού καθεστώτος.

Την ώρα που η χώρα, η ελληνική κοινωνία και οικονομία περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους μεταπολιτευτικά, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι και σήμερα διεκδικούμενα και αιτούμενα.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι βιώνουν τα πλέον επώδυνα και αντιδημοκρατικά μέτρα πληρώνοντας αποκλειστικά τα βάρη της κρίσης για  την οποία ούτε ευθύνονται, ούτε μπορούσαν να την αποτρέψουν, δυστυχώς όμως είναι αυτοί που την επωμίζονται.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν αποτελεί μόνον μια μέρα μνήμης αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας για την αποτελεσματικότητα που μπορούν να έχουν οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες.

Καλούμε όλους  τους εργαζόμενους να πάρουν  μέρος στην εκδήλωση μνήμης και τιμής του αγώνα του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος (Αντίρριο).

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου