Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο δρόμος Λιδορίκι - Βρίζες


Ολοκληρώθηκε το έργο: «Αποκατάσταση Ζημιών Ασφαλτικού Οδοστρώματος από Λιδορίκι έως Βρίζες» προϋπολογισμού 250.000,00€



Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο: : «Αποκατάσταση Ζημιών Ασφαλτικού Οδοστρώματος από Λιδορίκι έως Βρίζες» προϋπολογισμού 250.000,00€.

            Πρόκειται για έργο το οποίο αφορά αποκατάσταση ζημιών τμημάτων του ασφαλτικού οδοστρώματος επί του υπ’ αριθμ Νο 5 επαρχιακού δρόμου από Λιδορίκι έως Βρίζες.

Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί κεντρική αρτηρία  που συνδέει  τα δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής, αρτηρία η οποία ενώνει το Λιδορίκι, έδρα του Δήμου Δωρίδας και τα χωριά της Δωρίδας με το Νομό Φθιώτιδας.

Η κατάσταση του οδοστρώματος σε πολλά τμήματα παρουσίαζε μεγάλες φθορές, και είχε πολλές λακκούβες γεγονός που δυσκόλευε την κίνηση των οχημάτων. Για το λόγο αυτό, εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου ώστε να αντιμετωπιστούν τα προαναφερθέντα προβλήματα και να υπάρχει ασφάλεια στη διέλευση των πολιτών. Το συνολικό μήκος των τμημάτων που αποκαταστάθηκαν είναι 1620,00.μ, με χαρακτηριστικά σημεία επεμβάσεων να είναι στη διασταύρωση με το χωριό Κονιάκο, στην είσοδο και στην έξοδο του χωριού Συκιά, και μετά τη Στρώμη σε σημεία τα οποία ήταν με τσιμεντρόστρωση κ.α..

Οι εργασίες που εκτελέσθηκαν αφορούσαν κατασκευή ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης, αφού προηγουμένως είχε γίνει καθαρισμός του οδοστρώματος και είχε προηγηθεί διάστρωση με ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη.

Τέλος, σε όλα τα  τμήματα που κατασκευάσθηκε ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση έγινε  διαγράμμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου