Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Αν χάσουμε και τα σπίτια μας θα ..... κρεμαστούμε»

«Αν χάσουμε και τα σπίτια μας θα πάρουμε ένα σχοινί να κρεμαστούμε»
 
Σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες που βλέπουν το ενδεχόμενο της πλήρους απελευθέρωσης των πλειστηριασμών πιο ορατό από ποτέ.....
   
Απόλυτη εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών φέρονται να εμμένουν στην πλήρη άρση κάθε προστατευτικής διάταξης από την 1η Ιανουαρίου, ακόμη και για την διάσωση της πρώτης κατοικίας δανειοληπτών που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες η ΕΚΠΟΙΖΩ ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και τις αλλαγές που επέρχονται.

Μέλη και εθελοντές της ΕΚΠΟΙΖΩ συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και σε άλλες 11 πόλεις της Ελλάδας ενημέρωσαν τους πολίτες, διένειμαν ενημερωτικό υλικό και συγκέντρωσαν υπογραφές ενάντια στους πλειστηριασμούς.

"Είμαστε νοικοκυραίοι. Είχαμε κάποτε δουλειά, είχαμε κάποιες οικονομίες και τώρα μας τα πήραν όλα . Αν χάσουμε και το σπίτι μας θα πάρουμε ένα σχοινί και θα βγούμε στο βουνό, όπως έγινε πρόσφατα", δηλώνει ένας από τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

"Θέλουν να μας πάρουν και τα σπίτια μας. Θέλουν να μην υπάρχει Ελλάδα. Να μην υπάρχει τίποτα", μας είπε μια άλλη πολίτης.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου