Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Επιβεβαιωθήκαμε... Αποχώρησαν από τον Αστέρα Καρβούνης - Βελής

Οι εξελήξεις που είχαμε πει πως αναμένονται στον Ναυπακτιακού Αστέρα, ήρθανε!
Μετά την "κατά πάντων" Ανακοίνωση των οργανωμένων Φιλάθλων και του Crazy Club , ήρθανε και οι εξελήξεις στον ... πάγκο!
Οι κ.κ. Γιάννης Καρβούνης & Γαβριήλ Βελής, υπέβαλαν σήμερα την παραίτησή τους από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία, μάλλον, θα συνεχίσει με τον Γιώργο Μίχο που όμως, άγνωστο γιατί, απουσίαζε από τον "πάγκο" στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Όμηρο!..

Οι δύο προπονητές, με δηλώσεις που "κυκλοφόρησαν" σε επιλεγμένα ΜΜΕ, φέρεται να είπανε:

"Σήμερα το απόγευμα υποβάλαμε την παραίτηση μας στο πρόεδρο της ομάδας κ. Αλμπάνη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πρόεδρο , το διοικητικό συμβούλιο   και τους αθλητές για την μέχρι τώρα συνεργασία, αλλά ιδιαίτερα την διοίκηση  για την τιμή που μας έκανε να αναλάβουμε την ομάδα από την αρχή της σεζόν. Οι λόγοι της αποχώρησης μας από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι λόγοι διαφορετικής αντίληψης κάποιων πραγμάτων και διαφορετικής φιλοσοφίας.
Από την πλευρά της διοίκησης μας ζητήθηκε να παραμείνουμε αλλά η απόφαση μας είναι οριστική και ίσως είναι καλύτερα να γίνει η αλλαγή τη δεδομένη στιγμή. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε πως μακάρι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει το  στόχο της  το ερχόμενο καλοκαίρι  που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ” Εθνική και κατά την γνώμη μας είναι εφικτός διότι διαθέτει τις ανάλογες προϋποθέσεις".

Τυχαία η αποχώρηση και του κ. Σταύρου από την Ακαδημία;

Θεωρητικά, θα πρέπει να είναι "σύμπτωση" το ότι σήμερα "αποχώρησε" από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ο προπονητής της κ. Σταύρος Σταύρου.....
Βέβαια στο ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά αλλά.... στην συγκεκριμένη περίπτωση δύσκολο!...
Εκτός και αν αποχωρήσει από τον Αστέρα και ο κ. Γ. Μίχος!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου