Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ του ΕΚ ΝΔ στη Γενική ΑπεργίαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγνοούν τις  Αγωνίες και τη Δουλειά Χρόνων

και ρίχνουν την Χαριστική βολή στο Ασφαλιστικό

ολοι στην Απεργία της Πέμπτης 4 Φλεβάρη 2016Η Κυβέρνηση με το υπό κατάθεση σχέδιο νόμου αντιμετωπίζει και μετατρέπει το κοινωνικό ζήτημα του ασφαλιστικού σε δημοσιονομικά θέμα, καταργώντας κάθε μέτρο και αίσθημα δικαίου παραβιάζοντας την αρχή της αναλογικότητας ενώ παράλληλα ενισχύει τον κοινωνικό αυτοματισμό, στρέφοντας τη μία κοινωνική ομάδα εργαζομένων απέναντι στην άλλη και  τους συνταξιούχου τον έναν απέναντι στον άλλον.

Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό καταστρέφει τους συνταξιούχους , τον κόσμο της μισθωτής εργασίας,  τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους επιστημονικούς φορείς   και κυρίως το μέλλον της νέας γενιάς.

Σε αυτήν τη λαίλαπα των νέων βάρβαρων μέτρων  θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες ενάντια σε αυτές τις άδικες και αδιέξοδες πολιτικές και δίνουμε την πρώτη απάντηση με την καθολική συμμετοχή μας στην 24ωρη Απεργία στις 4 Φλεβάρη 2016 και στο Συλλαλητήριο στις 10:00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία.

 ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ στη  ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ & ΕΝΩΤΙΚΑ·      ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

·      ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

·      ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΔΕΔΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ:     

α) Α΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

β) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

γ) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ

·      ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

·      ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

·      ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου