Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Σκότωσε τη μητέρα του για τα.... κουτσομπολιά


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού: Σκότωσε τη μητέρα του... για τα κουτσομπολιά
Τυφλωμένος από θυμό, κατά τη διάρκεια του καυγά που είχε με το μικρότερο αδερφό του για ψιθύρους που αφορούσαν τους γονείς τους, ο 22χρονος στο Αγρίνιο δολοφόνησε τη μητέρα του όταν πήγε να τους χωρίσει μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Παραβόλα.

Την ώρα του φονικού ο πατέρας είχε πάει να πάρει από το φροντιστήριο τη μικρότερη κόρη, ηλικίας 16 ετών (η 20χρονη κόρη σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη).

Ο 22χρονος, σύμφωνα με την Espresso φαίνεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και η συμπεριφορά του ήταν επιθετική, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο και να τραυματίσει στον ώμο τον αδερφό του. Έντρομη η 44χρονη μητέρα προσπάθησε να απομακρύνει τον πρωτότοκο γιο της από τον αδερφό του, χωρίς να φαντάζεται ότι θα δεχόταν μαχαιριές. Δευτερόλεπτα αργότερα έπεφτε νεκρή έχοντας δεχτεί τρία χτυπήματα, δύο στην κοιλιά και ένα κάτω από το στήθος.

Ο γιος-δολοφόνος κλαίει και οδύρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου. «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» λέει στους δικηγόρους του. Ο 18χρονος αδερφός του που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγρινίου ζήτησε να μη διωχθεί ποινικά ο 22χρονος.

«Έχω μετανιώσει. Εγώ, δυστυχώς, θα φορτωθώ τη μεγαλύτερη καταδίκη, να ζήσω σε αιώνιες τύψεις» φαίνεται ότι είπε, σύμφωνα με την Espresso στο δικηγόρο του Ν.Καζαντζή. Σύμφωνα με τον τελευταίο σε ισχυρό σοκ βρίσκεται και ο πατέρας, που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πρωτότοκου γιου του.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου