Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Αστυνομική «σκούπα» στην Πελοπόννησο αλλά σε Αιτωλ/νία - Φωκίδα .... τίποτα

Γιατί  δεν γίνονται και σε Αιτωλοακαρνανία - Φωκίδα;Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Στη διάρκειά τους συνελήφθησαν 49 άτομα συνελήφθησαν στους πέντε νομούς της Περιφέρειας, ενώ ελέγχθηκαν 673 άτομα, 554 οχήματα και προσήχθησαν 123 άτομα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, για καταδικαστικά έγγραφα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Οικοδομικού Κανονισμού. Εκ των συλληφθέντων είναι και 8 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εβδομήντα οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.Να γίνονται έλεγχοι αλλά χωρίς να ενημερώνονται τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής "Ελέγχου"...

Θυμηθείτε τον "έκτακτο" έλεγχο στους Ρομά της Ναυπάκτου από Ομάδα Αστυνομικών της Διεύθυνσης...

Είχαμε γράψει τότε:
"Επιχείρηση" της Αστυνομίας στους καταυλισμούς των Ρομά ή... "Θέατρο" εντυπώσεων;


http://astronafpaktos-news.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9996.html
Επίσης ένα σοβαρό θέμα που ζητάει "απάντηση" από την ΕΛ.ΑΣ.  είναι και αυτό της περιοχής Δωρίδας..... Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου