Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

"Δεν μπορεί καμιά "χαμούρα" να την βγει στον..... Σαλαμούρα"

Στην προσωπική του σελίδα στο  f.b. ο Χρήστος Σαλαμούρας, γράφει:

Προς : Δημοτικούς Συμβούλους

Με αφορμή πρόταση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ για παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο και την θέση του προέδρου σας γνωρίζω ότι θα τοποθετηθώ θεσμικά στο Διοικητικό Συμβούλιο πρώτα και στην συνέχεια δημόσια σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια των δήμων μέλη του Συνδέσμου και στα Μ.Μ.Ε. για να γνωρίζουν οι πολίτες τα πραγματικά γεγονότα .
Τώρα σε ότι αφορά «δημοσιεύματα» που κατά καιρούς εμφανίζονται στο τύπο σας γνωρίζω ότι η πράξη αυτή αποτελεί μια ακόμα μεθοδευμένη ενέργειά του Δημάρχου με σκοπό την απαξίωση του Προέδρου χωρίς να υπολογίζεται η ζημιά που προξενεί στο Σύνδεσμο , και κατά επέκταση στη Κοινωνία και στους πολίτες.
Ενδεικτικά αναφέρω:
Την μη παράδοση του νέου κυττάρου – ( δίνοντας παρατάσεις ακόμα και σήμερα κ.α. ) κρατά όμηρο το σύνδεσμο με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ.
Την αποδυνάμωση την ομάδας επίβλεψη του ΧΥΤΑ ( με αποκλειστική δικιά του ευθύνη) , αδιαφορώντας για την επιβολή προστίμων από τους υπεύθυνους Ελεγκτές Περιβάλλοντος , ΥΠΕΚΑ .
Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η προκλητική στάση του Δήμου Ναυπακτίας να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απέναντι στο σύνδεσμο και στο χρέος του , που φτάνει τις 580.000 € ( δεν έχει πληρώσει καθόλου για χρήση ΧΥΤΑ το 2013 αν και τα έχει εισπράξει από τους πολίτες) ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ αψηφώντας το κίνδυνο και αγνοώντας τις επανειλημμένες έγγραφες οχλήσεις του αναδόχου που με αίσθημα ευθύνης γνωστοποίησε την αδυναμία χρηματοδότησης του έργου με δικούς του πόρους .
(θυμίζω ότι η οφειλή του Συνδέσμου στον ανάδοχο φτάνει τις 280.000 €)
Με σεβασμό
Ο Πρόεδρος του
Συνδέσμου Διαχείρισης
Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ
Σαλαμούρας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου