Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εντοπίστηκε άνδρας θαμμένος.... ζωντανός

Με ένα άκρως σοκαριστικό θέαμα, βρέθηκε αντιμέτωπη μία γυναίκα σε νεκροταφείο του Σάο Πάολο, στην Βραζιλία, όταν συνειδητοποίησε ότι ένας άνδρας έκανε απέλπιδες προσπάθειες να βγει από τον τάφο του.
Βραζιλία: Εντοπίστηκε άνδρας θαμμένος ζωντανός την ώρα που προσπαθούσε να βγει από τον τάφο
Η γυναίκα επισκεπτόταν τον οικογενειακό τάφο σε νεκροταφείο στο προάστιο Φεράζ ντε Βασκονσέλος, όταν άρχισε να ακούει αμυδρούς θορύβους και είδε το χώμα να κινείται σε έναν τάφο που είχε ανοιχτεί εκεί δίπλα.
Συνειδητοποίησε τότε με φρίκη, ότι ένας άνδρας κουνούσε το κεφάλι και χέρια του, προσπαθώντας να βγει από τον τάφο.
Η γυναίκα πέτρωσε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να απομακρυνθεί ουρλιάζοντας, στην συνέχεια ωστόσο επέστρεψε και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες που έβγαλαν τον μισοθαμμένο άνδρα.
Όπως αναφέρει η γυναίκα που τον εντόπισε, όταν κάλεσε την αστυνομία, δεν έγινε πιστευτή και κατηγορήθηκε ότι σπαταλά το χρόνο τους, για μία φάρσα. Εφόσον δεν την πίστευαν, αναγκάστηκε να πάει στους υπεύθυνους του νεκροταφείου για να επιβεβαιώσουν στην αστυνομία ότι λέει όντως την αλήθεια.
Πιστεύεται ότι η δραματική διάσωση-που καταγράφηκε σε βίντεο- έλαβε χώρα περίπου μία εβδομάδα πριν.

Ο άνδρας αναρρώνει τώρα στο τοπικό νοσοκομείο και θα υποβληθεί και σε ψυχολογικές εξετάσεις.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άνδρας, που φέρεται να είναι πρώην δημοτικός υπάλληλος, ενεπλάκη σε καβγά, στην άλλη πλευρά της πόλης, όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι που λιποθύμησε. Εικάζεται ότι οι δράστες της επίθεσης, ήταν εκείνοι που τον μετέφεραν στο νεκροταφείο, όπου και τον παράτησαν μέσα σε έναν άδειο τάφο που ήταν μερικώς γεμάτος με χώμα.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, άρχισε να κάνει κάποιους θορύβους που κίνησαν την προσοχή της γυναίκας που τον εντόπισε και εν τέλει του έσωσε την ζωή.
Η αστυνομία κάνει λόγο για βεντέτα που θα μπορούσε να έχει τραγικό τέλος αν η γυναίκα-σωτήρας δεν τύχαινε να επισκέπτεται εκείνη την στιγμή τον οικογενειακό τάφο.
Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση τέτοιου είδους, μέσα σε τρεις μήνες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου