Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βερελής ή Καραπάνος για το… Μεσολόγγι;




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φαίνεται πως τα δύο κόμματα της «συγκυβέρνησης», «συμφώνησαν» να υποδείξουν κοινούς υποψηφίους δημάρχους για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου 2014. Αυτό τουλάχιστον, κυκλοφορεί στα Πολιτικά Γραφεία της Αθήνας.

Μάλιστα ακούγεται ότι «θα υποδείξουν βαριά ονόματα» με απώτερο σκοπό να κερδηθούν, όσο το δυνατόν περισσότεροι Δήμοι, τουλάχιστον από τους θεωρούμενους «μεγάλους» και  με «δικό τους κέρδος» τις εντυπώσεις ώστε να «αλλάξει»  το «βαρύ κλίμα» που έχει δημιουργήσει η συγκυβέρνηση και εμφανίζεται έντονα στις δημοσκοπήσεις!...

Έτσι, μετά τον Δήμο Ναυπακτίας που σχετικά έχουμε γράψει, «ακούσαμε» και για τον Δήμο Μεσολογγίου πως «στο τραπέζι των συζητήσεων» έχουν «πέσει» τα ονόματα των κ.κ. Χρήστου Βερελή (από πλευράς ΠΑΣΟΚ) και Νίκου Καραπάνου (από Ν.Δ.), δύο από τα «βασικά στελέχη» των στην Αιτωλοακαρνανία!

Βέβαια, δεν ήταν δυνατόν να μάθουμε τις προθέσεις των προαναφερομένων και εάν τους έχει γίνει σχετική πρόταση και πως οι ίδιοι την… βλέπουν!..

Πάντως, «χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει» και στην προκειμένη, θεωρείται «τιμή» μια τέτοια πρόταση και μάλιστα για την δημαρχεία πρωτεύουσας Νομού, όπως είναι η Ι. Πόλης Μεσολογγίου!

Κι επί πλέον, στα κομματικά Επιτελεία, θεωρούν σχεδόν εξασφαλισμένη την εκλογή, ανεξάρτητα εάν υποψήφιος είναι ο κ. Βερελής ή ο κ. Καραπάνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου