Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


Στο πλαίσιο της υπεύθυνης δημόσιας ενημέρωσης των δημοτών, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές προσκάλεσε σε ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας  Αντιρρίου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στο κλειστό γήπεδο του Αντιρρίου. Σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για την πορεία του Δήμου και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου.

Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία, σύμφωνα με την οικονομική υπηρεσία και τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή σε συνδυασμό με τη βαθύτατη κρίση που βιώνει η χώρα μας. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος κατάφερε να διαχειριστεί χρέος ύψους 10.717.000 ευρώ με περικοπές στους πόρους του Δήμου που φτάνουν στο 70%. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην μεταφορά του ΤΕΙ στις δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις Αντιρρίου και την χαρακτήρισε κίνηση στρατηγικής σημασίας για την τοπική κοινότητα λόγω της προοπτικής που δίνεται μέσω της διασύνδεσης του ΤΕΙ με την ακαδημαϊκή κοινότητα των Πατρών.

Επιπλέον επισήμανε ότι ο Δήμος ετοίμασε τις μελέτες για την αποχέτευση του Δήμου Αντιρρίου προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ, προκειμένου το έργο να ενταχθεί στην επόμενη προγραμματική περίοδο σε πρόγραμμα και να ολοκληρωθεί.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους δημότες κατά τον οποίο εκφράστηκαν απόψεις και αιτήματα, διατυπώθηκαν προβληματισμοί και κατατέθηκαν προτάσεις για ζητήματα τόσο της Δ.Ε. Αντιρρίου όσο και του Δήμου Ναυπακτίας ευρύτερα.


Από το Γραφείο του Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου