Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Νο 4 "Άλλος για Δήμαρχος": Δημήτρης Παπαναστασόπουλος


Προτού ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσο αφορά τον εκλογικό νόμο με τον οποίο θα οδηγηθούμε στις κάλπες για την εκλογή Περιφερειακών και δημοτικών αρχόντων, ένας ακόμα πρώην Αυτοδιοικητικός, αλλά νέος σε ηλικία, ο Πολ. Μηχανικός κ. Δημήτρης Παπαναστασόπουλος, έχει εκφράσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την θέση του Δημάρχου Ναυπακτίας. Μάλιστα την πρόθεσή του αυτή ενισχύουν και οι «δημόσιες τοποθετήσεις» του πρώην Αντιδημάρχου Καθαριότητας, επί δημαρχίας  Παπαθανάση, κ. Νίκου Κατσαντώνη που δηλώνει… «υποστηρικτής» του και… συνυποψήφιός του, χωρίς να ξεχνάμε και το «Μηδέ προ του τέλους μακάριζε»!...

Βέβαια, όπως αφήνεται να εννοηθεί, υπάρχουν και άλλοι «υποστηριχτές» του κ. Παπαναστασόπουλου που μέχρι στιγμής δεν έχουν «εκδηλωθεί» και ούτε μπορούμε να τις συνυπολογίσουμε από τις «παρατηρηθείσες» κοινές τους εμφανίσεις!

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα βρισκόμαστε στην περίοδο των βολιδοσκοπήσεων και της «ανταλλαγής απόψεων» μεταξύ των «παραδοσιακών» και «νεοτέρων» εμπλεκομένων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  και ως εκ τούτου κάθε εκτίμηση θα ήταν… παρακινδυνευμένη!..

Επίσης, σε μια μικρή κοινωνία όπως αυτή της Ναυπάκτου, οι συναντήσεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο και πέρα από κάθε «πολιτική χροιά» έχουν και τον χαρακτήρα της «προσωπικής φιλίας» που δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τις «δημοτικές σκοπιμότητες»!

 
Παράδειγμα η «χαρακτηριστικά μεγάλη παρέα» που πλαισίωνε τον κ. Παπαναστασόπουλο, του Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής!!

Επαναλαμβάνουμε πως με τα μέχρι στιγμής «γνωστά» ο μόνος που έχει εκφραστεί δημόσια ως υποστηριχτής του κ. Παπαναστασόπουλου, είναι ο κ. Κατσαντώνης ή «Άγιος» ή «Μάστα» ή, ή, ή…  κάτι, που για πολλούς λόγους, δεν «ενθουσιάζει» τους δημότες και κατ΄ επέκταση και σε συνδυασμό με το φημολογούμενο πλαφόν του 5% που θα επιβάλλει ο νέος εκλογικός Νόμος, ούτε τους ιδίους….

 
Γι’  αυτό παρατηρούνται, πιστεύουμε και οι «ιδιαίτερες» συναντήσεις, που έχουν «ξεκάθαρο σκοπό» αναζήτησης συνεργασίας, με άλλους συνυποψήφιους που οπωσδήποτε ακόμα βρίσκονται στα… «σπάργανα»!...

Πάντως δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την «υποψηφιότητα Παπαναστασόπουλου» πριν την ψήφιση του νέου εκλογικού Νόμου που πιστεύεται ότι θα αλλάξει την τελική εικόνα των Εκλογών της 17ης Μαίου για την Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου