Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Θαν. Παπαθανάσης: Ο κ. Μπουλές κοροιδεύει τον... εαυτό τυ



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ…… ΕΡΓΑ

  Σε πανικό βρίσκεται η παράταξη του Κου Μπουλέ και  άλλωστε τα λέει όλα η ανακοίνωση του 2ου Aντιδημάρχου και στενού συνεργάτη του  που αποχωρεί με  μύδρους από την παράταξή του.

Εμείς λοιπόν χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση την πόλωση παρεμβαίνουμε μόνο και μόνο για να επισημάνουμε και να ξεσκεπάσουμε με στοιχεία και αποδείξεις ποια είναι η “αλήθεια και το ψέμα” του Κου Μπουλέ αφήνοντάς τον στην πλήρη κατάρρευση και απαξίωση που έχει υποστεί από την κοινωνία της Ναυπακτίας.

  Στην τελευταία ανακοίνωσή του αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Κος Παπαθανάσης στην θητεία του δεν έκανε ούτε ένα διαγωνισμό.

Θα αναφέρουμε λοιπόν ενδεικτικά μερικά σημαντικά έργα ανάπτυξης από τα πολλά που υλοποιήθηκαν στον δήμο Ναυπάκτου με διαγωνισμό και στα οποία ο σχεδιασμός, οι μελέτες, η χρηματοδότηση και η υλοποίησή τους έγιναν επι θητείας του Κου Παπαθανάση.

-          Ανάπλαση παραλίας Γριμπόβου 800.000 ευρώ

-          Ανάπλαση παραλίας Ψανής- ποδηλατόδρομος 1.200.000 ευρώ

-          Ανάπλαση πλατείας Φαρμάκη 680.000 ευρώ

-          Ανάπλαση Α και Β Εργατικών Κατοικιών 600.000 ευρώ

-          Οδοποιία προς ΧΥΤΑ 1.000.000 ευρώ

-          Υδρευση δυτικών περιοχών 400.000 ευρώ

-          Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων 1.000.000 ευρώ

-          Επέκταση αποχέτευσης δυτικά-ανατολικά της πόλης 600.000 ευρώ

  -      Κτηματογράφηση ανατολικών-δυτικών περιοχών 800.000 ευρώ

  Οσον αφορά στα έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν με μελέτες των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Ενδεικτικά:

        

         -       Αναβάθμιση βιολογικού και επεκτάσεις αποχέτευσης Ναυπάκτου 5.000.000 ευρώ

         -       Υδρευση δυτικών περιοχών Ναυπάκτου 1.000.000 ευρώ

  -       Πρόγραμμα εξοικονομώ 700.000 ευρώ

  -       Κέντρο Πολιτισμού στο κληροδότημα του ΤΣΩΝΗ 370.000 ευρώ

          -       Δημιουργία τοπικού κέντρου τουριστικής και πολιτιστικής πληροφόρησης (κτίριο  

                  Ναυπακτία) 175.000 ευρώ.                                                   

   -      Στέγη αυτόνομης διαβίωσης της ΑΛΚΥΟΝΗΣ 2.150.000 ευρώ.

   -      Αποχέτευση Ανω Χώρας 3.000.000 ευρώ

Και επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια αναφέρουμε μόνο ένα από τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Κος Μπουλές το χρήμα του δήμου μας και με ποιες αρχές και αξίες πορεύεται μέχρι σήμερα στο δήμο Ναυπακτίας.

Από το 1.500.000 ευρώ μελετών έχει  αναθέσει απευθείας μέχρι σήμερα  εβδομήντα δύο (72) μελέτες που το 90% αυτών έχει δοθεί σε μελετητές εκτός δήμου Ναυπακτίας και από από τις οποίες κανένα έργο μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί!

Τα συμπεράσματα δικά σας, για τον Κο Μπουλέ που ως δήμαρχος αρέσκεται στο να παρουσιάζει ψευδή στοιχεία για προηγούμενους δημάρχους την ώρα που παραμένουν άλυτα όλα τα σοβαρά προβλήματα στην πόλη της Ναυπάκτου αλλά και στην Ναυπακτία γενικότερα. Η παράταξή μας έχει αποδείξει την ικανότητά της να παράγει έργο και να αντιμετωπίζει τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου, την στιγμή που εκείνη του Κου Μπουλέ, αδυνατεί ακόμη και να συνεννοηθεί με τα μέλη της  κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από την αποχώρηση των στενών συνεργατών του.

 




 

1 σχόλιο: