Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βαριά ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό

Βαριά ήττα υπέστη η Ομόνοια Ναυπάκτου το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Α” ΕΣΚΑΒΔΕ.Επηρεασμένη από το γιορτινό κλίμα στη Ναύπακτο (πολιούχος Αγ.Δημήτριος γαρ..) και με απουσίες στο ρόστερ της για διάφορους λόγους, δεν προέβαλλε ισχυρή αντίσταση στη νεανική ομάδα του Αγρινίου και ηττήθηκε με το ευρύ 94-69.
Η αμυντική λειτουργία της ομάδας της Ναυπάκτου ήταν αυτή που την πρόδωσε, αφού εμφανίστηκε χωρίς την απαιτούμενη διάθεση να βγάλει ενέργεια στο γήπεδο και με αρκετές λανθασμένες τοποθετήσεις στις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων. Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε να χάνει με 23-14, μετά και από συνεχόμενες εύστοχες τρίποντες βόμβες των γηπεδούχων (5 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο από τα 9 συνολικά). Προς το τέλος του α” δεκαλέπτου (26-20) και  με την έναρξη του 2ου δεκαλέπτου, η ομάδα του Κώστα Παπούλια έκανε τη μοναδική αναλαμπή της στο παιχνίδι, αφού παίζοντας μεθοδικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 32-32 περίπου στο 16′. Έφταναν όμως 4′ παιχνιδιού στον Παναιτωλικό για να εκμεταλλευτεί την πλήρη έλλειψη συγκέντρωσης της Ομόνοιας και να τρέξει ένα 15-2, που τον έφερε σε θέση οδηγού στο ημίχρονο (47-34). Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο για τις δύο ομάδες, αφού ό,τι και αν δοκίμασαν οι φιλοξενούμενοι δε στάθηκε ικανό να ανατρέψει τη ροή του παιχνιδιού. Έτσι, παρ’οτι επιθετικά η Ομόνοια κυμάνθηκε στο μέσο όρο πόντων της ακόμη και με αρκετά χαμένα εύκολα καλάθια, οι πόντοι που δέχτηκε αμυντικά έκαναν απαγορευτική οποιοδήποτε σκέψη για καλύτερη τύχη στον αγώνα.
Επόμενο παιχνίδι είναι στο κλειστό του Παπαχαραλάμπειου το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 18.00. Αντίπαλος είναι η πρωτοπόρος και αήττητη Γ.Ε.Αγρινίου.
Τα δεκάλεπτα: 26-20, 21-14, 23-16, 24-19 (94-69)
Ομόνοια Ναυπάκτου (Κώστας Παπούλιας):Βλαχογιάννης 28, Κουτσογιάννης 21 (1), Κωστογιάννης 6, Ιωάννου 3, Μπίμπας 3, Παντελίδης 2, Κουγιουμτζής 2, Κωνσταντίνου 2, Καγκάνης 2, Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου