Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

« Έργα Τέχνης» τα «Εκθέματα» αλλά… «εκθέτουν»


 
Πολλά τα λεφτά... "Μαριγούλα" μ'...


Μπορεί το «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» να θεσπίστηκε για να μαθαίνει ο πολίτης το τι συμβαίνει στους Δήμους, στις Δημόσιες υπηρεσίες και τα Υπουργεία!... Όταν όμως , οι «συντάκτες» των δημοσιευμένων αποφάσεων είναι «ταχυδακτυλουργοί», μπορούν άνετα να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» !...

Για παράδειγμα, διαβάστε τις παρακάτω «αναθέσεις» του κ. Μπουλέ (αυτός τουλάχιστον τις υπογράφει) για την «μεταφορά», «συντήρηση» και ασφάλιση των «έργων τέχνης» μικροναυπηγικής που «εκτέθηκαν» στο ΦΕΤΙΧΕ ΤΖΑΜΙ και εκτόπισαν τον Σύλλογο «Ναύπακτος- Πολιτιστικές Διαδρομές» που είχε προγραμματίσει δικιά του Εκδήλωση!

Τέλος πάντων, επανερχόμαστε στο θέμα «Διαύγεια» και «αναθέσεις» και προτού σας παραθέσουμε τις Αναθέσεις, να διευκρινίσουμε

α) Πως… αλλού είναι η Αθήνα και… αλλού ο Πειραιάς στον οποίο περιλαμβάνονται η Νίκαια και το Κερατσίνι και

β) Πως τα «Έργα Τέχνης» τα «παραχώρησε»(;) στον Δήμο Ναυπακτίας ο Καλλιτέχνης Ευάγγελος Γρυπιώτης!!

Τώρα διαβάστε τις αναθέσεις:

 

1η Ανάθεση

 

Ναύπακτος 27/9/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ  2516/2013

 

΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αναθέτουμε στην κ. Γρυπιώτη Μαρία, συντηρήτρια Έργων τέχνης, με έδρα την Αθήνα, ΑΦΜ 138917042 ΔΟΥ Νίκαιας Αττικής, την προετοιμασία δώδεκα (12) έργων τέχνης μικροναιπηγικής, η ποία περιλαμβάνει καθαρισμό, ψεκασμό και έκχυση συντηρητικών, συσκευασία για ασφαλή μεταφορά τους κ.λ.π.»  προκειμένου να εκτεθούν στο χώρο ρου Φετιχέ Τζαμί από 5-27 Οκτωβρίου 2013 έναντι του ποσού των 1650 ευρώ με ΦΠΑ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΠΟΥΛΕΣ

 

Η συντηρήτρια Έργων τέχνης κ. Γρυπιώτη Μαρία  σ υ γ γ ε ν ή ς  του «παραχωρητή»(!) κ. Ευάγγελου Γρυπιώτη  θα λάβει «για τις υπηρεσίες» της 1650 ευρώ με ΦΠΑ. Η κυρία Γρυπιώτη φέρεται να έχει «Έδρα την Αθήνα» και ΔΟΥ την…. Νίκαια Πειραιώς!..

 

2η Ανάθεση

 

Ναύπακτος 27/9/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ  2518/2013

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αναθέτουμε απευθείας στην κ. Κοντραφούρη Π. Άννα, με Δ/νση Προύσσης 36 Κερατσίνι, και

Α.Φ.Μ. 05390264, την μεταφορά δώδεκα (12) εκθεμάτων μικροναυπηγικής και βάσεις αυτών από

και προς την Αθήνα από την ιδιωτική συλλογή του καλλιτέχνη Ευάγγελου Γρυπιώτη την οποία

παραχωρεί στο Δήμο για έκθεση στο χώρο του Φετιχέ Τζαμί από 6 έως 27 Οκτωβρίου 2013 στα

πλαίσια εορτασμού της 442ης επετείου: «Ναυμαχίας Ναυπάκτου».

Η δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 3.665,40 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΠΟΥΛΕΣ

 

Η κα Κοντραφούρη Π. Άννα, (σημειώστε με… «Π» και Διεύθυνση Κερατσίνι, χωρίς … ΔΟΥ ), έλαβε 3.665,40 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για να μεταφέρει από την… Αθήνα στη Ναύπακτο τα (12) εκθέματα για τα οποία, σύμφωνα με την «περιγραφή» της Απόφασης του κου Δημάρχου δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των από το Κερατσίνι στην Αθήνα και τανάπαλι! (Άρα ενδέχεται να υπάρξει και κάποια άλλη… αμοιβή)

Επί του ποσού της φορτωτικής (;), έχουμε να παρατηρήσουμε και να ρωτήσουμε τον κο Δήμαρχο ή την επί των Πολιτιστικών κλπ Αντι… Κα Ζιαμπάρα, εάν ήταν δικά τους τα 12 «κομμάτια» θα πλήρωναν τόσα λεφτά για την μεταφορά των;….

 

 

3η Ανάθεση

 

Ναύπακτος 4-10-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ  2518/2013

…………………………………………………………………………………………………………………

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αναθέτουμε στην κ. Κοντραφούρη  Άννα, Υπηρεσίες συσκευασίας, μεταφοράς & αποθήκευσης έργων τέχνης με έδρα Πειραιά Αττικής Α.Φ.Μ. 05390264 ΔΟΥ Ε΄ Πειραιά, την ασφάλιση δώδεκα (12) εκθεμάτων – έργων τέχνης μικροναυπηγικής, για την ασφαλή μεταφορά τους από Αθήνα προς Ναύπακτο και το αντίστροφο καθώς και την ασφαλή παραμονή τους στο εκθεσιακό χώρο ΦΕΤΙΧΕ ΤΖΑΜΙ από 5/10 έως 26/10/2013 έναντι του ποσού των 1476,00 ευρώ με φ.π.α.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΠΟΥΛΕΣ

 

Η κα Κοντραφούρη  Άννα (εδώ δεν βάζουνε… Π, με Διεύθυνση αόριστα… Πειραιά και ΔΟΥ) έλαβε άλλα 1476,00 ευρώ με φ.π.α. για… «ασφάλιση» των εκθεμάτων – έργων τέχνης.

Ξέρει κανείς καμία Μεταφορική που εισπράττει(;) έξτρα χρήματα για ασφαλή οδική μεταφορά κάποιου φορτίου, τη στιγμή που εισέπραξε και η κ Γρυπιώτη Μαρία χρήματα για…. «καθαρισμό, ψεκασμό και έκχυση συντηρητικών, συσκευασία για ασφαλή μεταφορά τους κ.λ.π.» για το ίδιο… «αντικείμενο»;

Παρά το με «Π» ή χωρίς αυτό στο όνομα ή διαφορετική διεύθυνση, η κα Κοντραφούρη  Άννα είναι η ίδια και εισέπραξε (;) ΔΥΟ ΠΟΣΑ όσο και αν ο συντάκτης προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους Αναγνώστες του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»  να μην το…. καταλάβουν!

 

Μετά από αυτά ο κάθε Αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου