Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Η λιτάνευση της Εικόνας του Αγ. Δημητρίου και η «παρέλαση» των.... «επισήμων»

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες πιστοί ακολούθησαν χθες την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Πολιούχου της Ναυπάκτου Αγίου Δημητρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την Αρχιερατική θεία Λειτουργία και στην οποία πρωτοστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπακτίας και Αγίου Βλασσίου κκ Ιερόθεος με τη συμμετοχή ολοκλήρου του Ιερού Κλήρου της περιοχής.
 




Το τελετουργικό παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές,  Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σικόλας, ο Επικεφαλής της Αξιωμ. Αντιπολίτευσης κ. Παπαθανάσης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι, αι Αρχαί της πόλης, διάφοροι φορείς κ.ά. όπως προαλειφόμενοι και μη για «υποψήφιοι» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και στελέχη της Τ.Α.

 
 Στη φωτό ο κ. Χρ. Σαλαμούρας με τον πρ. Δήμαρχο Αποδτίας κ. Θωμά Κοτρωνιάς

  Δήμαρχος κ. Μπουλές ευχήθηκε στον ομογενή Ναυπάκτιο κ. Δημ. Κοζώνη για την ονομαστική του εορτή.
Αργότερα ο κ. Δήμαρχος συνόδευσε με το επιτελείο του τον  Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα το "Παζάρι" και συνομίλησε με τους "Παζαριανούς".
Ο κ. Κοζώνης και η σύζυγός του, απόλαυσαν τον καφέ τους στην Πλατεία Φαρμάκη μαζί με τους κκ Παπαθανάση, Κοτρωνιά, (που συνοδεύονταν απο τις πανέμορφες συζύγους τους)  Ντ. Τσουκαλά, Σαλαμούρα κ.ά.
 
 Μετά τον καφέ κατηφόρησαν προς την παραλιακή Γριμπόβου ενώ το βράδυ  κ. Κοζώνης παρέθεσε δείπνο στους φίλους του σε Ταβέρνα  του Λυγιά.....
 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου