Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

 

Εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι το βράδυ της Τετάρτης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Κολωνάκι.
Οι αγνωστοί εμφανίστηκαν γύρω στις οκτώ το βράδυ στην οδό Γεναδίου 3, όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού και αφού απομάκρυναν δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί, έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στο ισόγειο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές.
Η φωτιά δεν έλαβε διαστάσεις και σβήστηκε λίγο αργότερα από δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.
Την επίθεση στο γραφείο του κ.Βαρβιτσιώτη καταδίκασε η κυβέρνηση. Σε γραπτή δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφέρει τα εξής:
«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται».
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει τα εξής:
«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου