Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Θρίλερ για τη μητέρα της μικρής... Μαρίας

Θρίλερ στη Βουλγαρία για τη μητέρα της μικρής Μαρίας - Άλλη γυναίκα ψάχνουν και άλλη εμφανίστηκε ως βιολογική μητέρα της - Όλο το παρασκήνιο!


- "Την έδωσα στην Ελλάδα για να έχει να φάει" λέει η Βουλγάρα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα της μικρής
- Ζει σε άθλιες συνθήκες με την οικογένεια και τα άλλα παιδιά της
- Οι αρχές ωστόσο αναζητούν άλλη γυναίκα σαν βιολογική μητέρα η οποία παραμένει άφαντη!
- Ίσως και απόψε τα αποτελέσματα του τεστ DNA για την πρώτη Βουλγάρα
- Η ληξιαρχική πράξη γέννησης από τη Λαμία
Στη Βουλγαρία είναι στραμμένα τα βλέμματα για την υπόθεση της κατάξανθης Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα και έκανε όλη την Ελλάδα να καρδιοχτυπά για την ταυτότητα αλλά και την τύχη της.
Ήδη, κάνουν το γύρο του κόσμου, οι εικόνες ενός ζευγαριού από τη Βουλγαρία, της 35χρονης Σάσκα Ρούσεβα και του 37χρονου Ατανας Ρούσεφ, που υποστηρίζουν ότι η μικρή Μαρία είναι δικό τους παιδί.
Η γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας και το ξανθό αγγελούδι που συγκλονίζει με την οδύσσειά του
Η μητέρα, η οποία έχει κι άλλα παιδιά - που μάλιστα έχουν ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά όπως η μικρή Μαρία - δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έδωσε το κοριτσάκι της στην Ελλάδα γιατί δεν είχε χρήματα για να το μεγαλώσει. Μάλιστα, έδωσε δείγμα DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα, για το αν ταιριάζει ή όχι, με το DNA της μικρής Μαρίας.
Όμως, τα στοιχεία που ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες, μπλέκουν πολύ την υπόθεση...

Ψάχνουν άλλη γυναίκα οι αρχές!
Σύμφωνα με πηγές από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η γυναίκα που θεωρείται νούμερο ένα ύποπτη για την υπόθεση, ονομάζεται Ιβελίνα Ζέλεβα και μέχρι στιγμής, παραμένει άφαντη!
Μάλιστα, σε βάρος αυτής της γυναίκας εκκρεμεί από το 2013 ένταλμα σύλληψης για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας!
Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η Ζέλεβα, τον Ιανουάριο του 2013 γέννησε στο Ιπποκράτειο και λίγο μετά συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Άγιος Στυλιανός. Η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη. Λίγους μήνες μετά, προέκυψε πως η ίδια είχε δώσει παρανόμως ένα από τα παιδιά της για υιοθεσία το 2009! Και τον Απρίλιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Τι έλεγε τότε για την υπόθεση η Αστυνομία
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 2013, η 29χρονη γυναίκα - που αναζητείται σήμερα για την υπόθεση της μικρής Μαρίας - πήγε μαζί με τον συντροφό της στη Θεσσαλονίκη, για να γεννήσει το μωρό της, το οποίο στη συνέχεια θα πούλαγε για 3.000 ευρώ. Είχε μάλιστα βοήθεια από μια 39χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία θα μεσολαβούσε για να δωθεί το μωρό προς υιοθεσία σε ζευγάρι Ελλήνων. Ωστόσο το κύκλωμα έπεσε στα χέρια των αρχών ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε στον Άγιο Στυλιανό.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το κύκλωμα, μέλος του οποίου ήταν η Ζέλεβα, ήταν τόσο αδίστακτο, που σε πολλές περιπτώσεις έπαιρνε με τη βία τα νεογέννητα από τις μητέρες τους, αν εκείνες δίσταζαν να τα παραδώσουν.

Ποια είναι η άλλη γυναίκα, που υποστηρίζει ότι είναι βιολογική μητέρα της Μαρίας
Αντίθετα, η άλλη γυναίκα, η Ρούσεβα, που εμφανίστηκε σήμερα στα διεθνή ΜΜΕ να υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές αρχές και δεν έχει φάκελλο στην Ελλάδα. Γι' αυτό άλλωστε, μετά την κατάθεσή της στην Αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερη και δεν κρατήθηκε.
Ωστόσο, μετά τις σημερινές εξελίξεις, η περιφερειακή εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ στη Βουλγαρία, διέταξε να αρχίσει προανάκριση για συμμετοχή της φερόμενης ως μητέρας της μικρής Μαρίας σε εμπορία βρεφών.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια εισαγγελία της Βουλγαρίας η οποία τόνισε ότι η γυναίκα ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν έδωσε τη συγκατάθεση της για ενδεχόμενη πώληση του βρέφους που γέννησε το 2009 στο εξωτερικό.
Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μάρτυρες ενώ η εισαγγελία κάνει έρευνες αναφορικά με τα ταξίδια της στην Ελλάδα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η ληξιαρχική πράξη γέννησης
Πάντως, την 31η Ιανουαρίου του 2009, (ημερομηνία που υποτίθεται ότι γεννήθηκε η μικρή Μαρία σύμφωνα με τους τσιγγάνους που τη μεγάλωναν στα Φάρσαλα)
γεννήθηκε όντως ένα κοριτσάκι στη Λαμία όπως μπορείτε να δείτε στη ληξιαρχική πράξη γέννησης παρακάτω, που δημοσιεύει το LamiaStar.
Στη συγκεκριμένη ληξιαρχική πράξη, ως όνομα μητέρας αναφέρεται το Σάσα Ρούσεβα. Ειναι το όνομα της γυναίκας από τη Βουλγαρία, που σήμερα εμφανίστηκε στα διεθνή ΜΜΕ και έδωσε τεστ DNA.

Μάλιστα, στη ληξιαρχική πράξη γέννησης, ο υπάλληλος του ληξιαρχείου, έχει γράψει χειρόγραφα κάτω αριστερά όπως μπορείτε να δείτε, ότι η μητέρα είναι παντρεμένη, ενώ στο νοσοκομείο δήλωσε ότι δεν είναι και έχει το επίθετο του συζύγου της. "Περιμένουμε δικαστική απόφαση" σημειώνει ο υπάλληλος....

Τελικά ποια γυναίκα ευθύνεται για την οδύσεια του κατάξανθου παιδιού;
Προς το παρόν, όλοι παρακολουθούν με αγωνία τις εικόνες που κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου, με την 35χρονη Ρούσεβα, να υποστηρίζει ότι είναι εκείνη που έφερε στον κόσμο το μικρό κορίτσι και αναγκάστηκε να το δώσει γιατί δε μπορούσε να το μεγαλώσει.
Οι εικόνες με τα άλλα -επίσης κατάξανθα κάποια - παιδιά της, να ζουν στην εξαθλίωση, σφίγγουν το στομάχι και κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι θα συμβεί, σε περίπτωση που όντως είναι εκείνη η μητέρα του παιδιού...
Δείτε τη γυναίκα, να μιλάει αμέσως μετά τη μεταφορά της από την Αστυνομική διεύθυνση της περιοχής, στο βίντεο του bgnes.com

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου