Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δύο στα δύο η... Ακαδημία



Για  δεύτερο  παιχνίδι  η Αθλητική Ακαδημία Ναυπάκτου  κερδίζει και τους βαθμούς αλλά και τις εντυπώσεις. Σ'  αυτό το παιχνίδι κόντρα στν Αχελώο Νεχωρίου, παίζοντας  καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών δεν άφησε περιθώρια και ελπίδες για κάτι καλύτερο στον αντίπαλο κι έφτασε  εύκολα στην νίκη.   

Συγκεκριμένα με την έναρξη του παιχνιδιού της Ακαδημίας μπήκαν πολύ δυνατά και  στο 25 λεπτό κατάφεραν να προηγούνται με... 3-0! Στο 7΄ο Αντύπας ύστερα από σλάλομ του Σκαλιώτη έκανε το 1-0, στο 18΄ο ίδιος με δυνατό αριστερό σουτ  το 2-0, και στο 23΄ο Σκαλιώτης με σουτ το 3-0. μείωση για την ομάδα του Αχελώου Νεοχωρίου ήρθε  στο 37΄  όταν ο Πελέκης έκανε λάθος υπολογισμό και έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό να κάνει το 3-1. Η Ακαδημία είχε και ένα δοκάρι με τον Πελέκη στο 41΄με μακρινό δυνατό σουτ , όπως και η ομάδα του Αχελώου στο 63΄.

Διακρίθηκαν για τους μπέμπηδες του Ναυπακτιακού  συγκροτήματος οι  Αντύπας , Σκαλιώτης , Δημητρόπουλος ,Πελέκης .


Σε πρώτο πλάνο ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Σταύρου
 Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Σταύρου, χρησιμοποίησε  τους: Φούκα, Δημητρόπουλο, Βαβάτσικο, Μπούζα, Πελέκη, Σιαμά, Καρβούνη (46΄Σταύρου ), Αντύπα, Χαντζάρα (75΄Καλφούντζος), Σκαλιώτη και  Καραγεωργόπουλο(70΄Γιανόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου