Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Site αποκλειστικά για να... απατήσετε το στεφάνι σας!

Έφτιαξαν ένα site αποκλειστικά για να... απατήσετε το στεφάνι σας!
 
Ο Καναδός Ashley Madison έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό έναν απολύτως εχέμυθο διαδικτυακό τόπο γνωριμιών για ενήλικες, με σκοπό τη συνάντηση...και ό,τι προκύψει. Με τη διαφορά πως, σε αντίθεση με την πλειονότητα των αντίστοιχων υπηρεσιών, στοχεύει αποκλειστικά στη μοιχεία.

Αν και εδρεύει στον Καναδά, η εταιρεία του δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 15 χώρες, έχει πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες και το μότο της είναι "Η ζωή είναι μικρή. Κάνε μια σχέση". Ο διαδικτυακός του τόπος, επεκτείνει τελευταία τις δραστηριότητές του σε χώρες της Ασίας όπως η Ιαπωνία, η Ινδία και το Χονγκ Κονγκ.
Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ο Madison σχεδίαζε να ανοιχτεί στην αγορά της Σιγκαπούρης, όπου όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως θα περίμενε. Ως αντίδραση στα σχέδιά του, γρήγορα δημιουργήθηκε μια σελίδα στο Facebook όπου οι υπογεγραμμένοι διαμαρτύρονταν, ζητώντας την αποτροπή της συγκεκριμένης επιχειρηματικής κίνησης. Ο Υπουργός Κοινωνικής και Οικογενειακής Ανάπτυξης Chan Chun Sing, δήλωσε κατηγορηματικά πως και ο ίδιος δεν εγκρίνει τη δραστηριοποίηση της εν λόγω εταιρείας, εξαιτίας του ότι προωθεί τη μοιχεία και υποσκάπτει το θεσμό του γάμου. Η σελίδα του Facebook υπό τον τίτλο "Block Ashley Madison - Singapore", ανέβηκε την περασμένη Τετάρτη και ήδη έχει συγκεντρώσει 11.000 υπογραφές. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως, ενώ η χώρα είναι ανοιχτή και φιλική στους επενδυτές, δεν ισχύει το ίδιο για όσους προωθούν αξίες που αντιμάχονται τις παραδοσιακές αντιλήψεις περί οικογένειας.
Η Σιγκαπούρη συγκαταλέγεται επί μακρόν στις παραδοσιακές, στα όρια της σεμνοτυφίας κοινωνίες, η οποία ωστόσο δέχεται ισχυρές δόσεις εκδυτικισμού τα τελευταία χρόνια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου