Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το Ε.Κ.Ν.Δ. στο πλευρό της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος


Είναι η πρώτη φορά, μετά το 1908 που καθιερώθηκε στη χώρα μας η Κυριακή – Αργία, όπου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα μπορούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 να λειτουργήσουν.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του αντεργατικού μνημονιακού νόμου (Ν.4177/13), που πέρασε το καλοκαίρι  η δικομματική κυβέρνηση και με τον οποίο γενικεύεται και καθιερώνεται  η λειτουργία των καταστημάτων τουλάχιστον για  7 Κυριακές το χρόνο, ενώ με αποφάσεις των Αντιπεριφερειαρχών δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας τους και τις 52 Κυριακές του έτους.

Σε απάντηση της βαρβαρότητας αυτής η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας  προκήρυξε για την Κυριακή 3/11/2013, 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στα καταστήματα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας  στηρίζει τον Αγώνα των συναδέλφων μας και καλεί τους εργαζόμενους, εργαζόμενες, συνταξιούχους, άνεργους να μην κάνουν αγορές την Κυριακή  3/11/2013, σε όσα καταστήματα ανοίξουν,  στέλνοντας  έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον Αγώνα των συναδέλφων μας που δέχονται τις συνέπειες των άγριων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου