Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΩΡΑ... η απολογία Μιχαλολιάκου

Το απόγευμα η απολογία Μιχαλολιάκου

 
Φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Τύπου, μέλη και υποστηρικτές του κόμματος πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια έχει κλείσει, καθώς οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ανέμεναν την προσέλευση ενώπιων του ανακριτή του Ν. Μιχαλολιάκου, η απολογία του οποίου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα ξεκινήσει τελικά το απόγευμα, πιθανότατα στις 7.00 η ώρα.
Ο χώρος εντός των δικαστηρίων έχει εκκνεωθεί από πολίτες που βρίσκονταν εκεί.
Στην περιοχή των δικαστηρίων βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκο απέναντι από την είσοδο των δικαστηρίων και κατά διαστήματα φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και του γενικού γραμματέα του κόμματος, εξαπολύοντας ύβρεις κατά των δημοσιογράφων.
Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου