Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Βλέπετε πορνό στο ίντερνετ;... Προσέχετε....Ίσως δημοσιοποιηθεί το όνομά σας

PORN SITE

Έχετε δει μήπως πορνό στο ίντερνετ μέσα στο 2015; Είστε ένας από αυτούς που επισκέπτονται τακτικά δημοφιλείς ιστοσελίδες πορνό; Τότε ίσως θα πρέπει να ανησυχείτε λιγάκι καθώς αντιμετωπίζετε τον κίνδυνο κάποια στιγμή να δημοσιοποιηθούν όλα αυτά που έχετε παρακολουθήσει μαζί με το όνομα σας.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας αμερικανός blogger, ο οποίος είναι μηχανικός λογισμικού και ονομάζεται Μπρετ Τόμας με καταγωγή από το Σαν Φρανσίσκο. Όπως μεταδίδει η Independent, ο Μπρετ έκανε μια ανάρτηση στο blog του στην οποία ανέφερε ότι εάν έχετε παρακολουθήσει πορνό μέσα στο 2015 «ακόμη και σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης», τότε προετοιμαστείτε γιατί κάποια στιγμή η ιστορία πορνό που παρακολουθήσατε θα κυκλοφορήσει δημόσια με το όνομά σας.
Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι θα ήταν πολύ εύκολο για χάκερς, να καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους μία λίστα με τα αρχεία καταγραφής που θα μπορούσε να τους δώσει μια ιδέα για το όνομα ενός χρήστη ο οποίος έχει παρακολουθήσει σελίδες πορνό.
«Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο μόνο παραβιάσεις δεδομένων και ένας έφηβος που απλά θέλει να δημιουργήσει χάος», σημείωσε.
Το 2014 ένας χάκερ υποστήριξε ότι έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία των κωδικών πρόσβασης 13.000 χρηστών Xbox και Playstation, καθώς επίσης και επισκεπτών omline καταστημάτων.
Σε αυτές τις περιπτώσεις οι χρήστες είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και θα μπορούσαν ενδεχομένως να εντοπιστούν ακόμη και από ανώνυμους χρήστες του Διαδικτύου.
Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, διέρρευσαν στο διαδίκτυο πάνω από 100 γυμνές φωτογραφίες προσωπικοτήτων, από ένα χάκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου