Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Συνεδρίασε η Ν.Ε. ΦωκίδαςΠραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, των νεοεκλεγμένων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής μετά τις εκλογικές διαδικασίες της 26ης Ιουνίου 2016.

Στη συνεδρίαση έγινε η εκλογή νέου Γραμματέα, Αναπληρωτή Γραμματέα καθώς και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων στα υπόλοιπα μέλη.

Στη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. και υπεύθυνου για θέματα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Τσαμαντάνης.

Στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα και υπεύθυνου για θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης ο Κωνσταντίνος Αντωνοπουλος, επίσης ομόφωνα.

Ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων στα υπόλοιπα μέλη έγινε ως εξής:

Ø  Η Ανδριανή Παπακώστα υπεύθυνη στους Τομείς Δημόσιας Διοίκησης, Ισότητας των Φύλων, Εθελοντισμού και Κοινωνικών Δικτύων, Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής,

Ø  Ο Παναγιώτης Μπεχλιβανίδης υπεύθυνος στον Τομέα Οργανωτικού και Κινητοποιήσεων, καθώς και στον Τομέα Πρωτογενούς Παραγωγής (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, κλπ)

Ø  Ο Νικόλαος Σπυρόπουλος υπεύθυνος στους Τομείς Νεολαίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού,

Ø  Ο Νικόλαος Πρασσάς υπεύθυνος στον Τομέα Οικονομικού,

Ø  Ο Αριστείδης Καραχάλιος υπεύθυνος στον Τομέα Περιβάλλοντος και στους Τομείς Δευτερογενούς παραγωγής (βιομηχανία, βιοτεχνία, μεταποίηση) και Τριτογενούς παραγωγής (υπηρεσίες).

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί το Γραμματέα και τα μέλη της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής για το έργο που επιτέλεσαν καθώς και τα μέλη και φίλους του Κινήματος που προσήλθαν στη διαδικασία στα τέλη Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου