Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ε.Κ./Ν.Δ. : Διασφάλιση των θέσεων εργασίας της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424


Ναύπακτος, 30 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας  και του Σωματείου  Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία εργαζομένων της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ της περιοχής μας, σε συνέχεια της κίνησης της εταιρίας να καταθέσει αίτημα υπαγωγής στον Πτωχευτικό Κώδικα.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. καλεί την Κυβέρνηση να παρέμβει, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με την εταιρία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, αποτρέποντας τυχόν δόλιες κινήσεις της εταιρίας για αποποίηση ευθυνών και υποχρεώσεων προς τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά ταμεία και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. θεωρεί άμεση προτεραιότητα την προστασία της απασχόλησης και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δραστηριοποιηθούν άμεσα με στόχο τη διασφάλιση της εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, αλλά και όσων εμπλέκονται έμμεσα με αυτήν.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα κρατά ενήμερους τους εργαζόμενους, παρεμβαίνοντας όπου χρειαστεί.Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου