Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Θεατρική Παράσταση “Χαίρε… Υπουργέ!”
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424 e-mail:eknd@otenet.gr 

Ναύπακτος, 13 Ιουλίου 2016


Θεατρική Παράσταση “Χαίρε… Υπουργέ!”

Παρασκευή 22/7/2016, Κήπος Ξενία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου παρουσιάζουν την πολιτική κωμωδία “Χαίρε… Υπουργέ!!!” του Eric Idle.

Η θεατρική παράσταση διοργανώνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο υλοποιήθηκε με επιτυχία φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τα 4 αυτά χρόνια πραγματοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 8.000 ώρες μαθημάτων Φιλολογικών, Φυσικής, Μαθηματικών, Αγγλικών, Βιολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων κ.ά., όπου παρακολούθησαν κατά μέσο όρο ετησίως πάνω από 100 μαθητές μέσης εκπαίδευσης με την εθελοντική προσφορά 30 και πλέον καθηγητών.

Ως αποτέλεσμα της προσπάθειας των μαθητών και της υποστήριξης των καθηγητών τους με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθούμε, κάθε χρόνο, τους μαθητές της Γ’ Λυκείου να εισάγονται σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Ξενία στη Ναύπακτο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ. Για προπώληση εισιτηρίων απευθυνθείτε:

1) Στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Αποκαύκου 16)

2) Ασφαλιστική εταιρία Θεοδωρόπουλος Γεώργιος (Λεωφόρος Αθηνών 32)

3) Έκθεση επίπλων «Epipleon» (Κορυδαλέως 5)

4) Τεχνικό γραφείο – Υ design studio  (Καναβού 25 Στενοπάζαρο)

5) Άνθη – Φυτά «Ανθώνας» (Μεσολογγίου 47)

6) Βιβλιοπωλείο «Χαρτί  &  Καλαμάρι» (Νότη Μπότσαρη)

Παράλληλα, σε συνεργασία με Αιτωλοακαρνανίας τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ, κατά τη διάρκεια της παράστασης θα γίνεται συλλογή από πλαστικά καπάκια, μεταχειρισμένα μαγειρικά έλαια, ηλεκτρικές συσκευές και μπαταρίες προς ανακύκλωση.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ναυπάκτου για την θερμή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στις πρωτοβουλίες του ΕΚΝΔ και της ΕΕΚΕ Ν&Δ.

Το ΕΚΝΔ και η ΕΕΚΕ συνεχίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης συνδυάζοντας την παιδεία, με τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Όλες αυτές οι δράσεις αποτελούν δείγματα ευαισθησίας μίας πολιτισμένης κοινωνίας.

Ε.Κ.Ν.Δ.  – ΕΕΚΕ Παράρτημα Ν&Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου