Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

«24 ομάδες, 80 αθλητές και εκατοντάδες θεατές στο «3on3 basket» της Ναυπάκτου»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Ιουλίου 2016, από το Δήμο Ναυπακτίας και την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, το τουρνουά «3on3 basket», στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου- Λυκείου. Η διοργάνωση, ενταγμένη στο πλαίσιο της καμπάνιας του Δήμου «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», αποτέλεσε αφορμή ώστε να αγωνιστούν στις νέες σύγχρονες  αθλητικές υποδομές γειτονιάς 24 ομάδες και 80 αθλητές όλων των ηλικιών. Παράλληλα εκατοντάδες ήταν οι θεατές οι οποίοι από τις έξι το απόγευμα έως τις έντεκα το βράδυ πέρασαν από το χώρο, χειροκροτώντας θερμά τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Τάκη Λουκόπουλου, του οποίου ήταν έκδηλη η ικανοποίηση για την επιτυχία του εγχειρήματος. Με δήλωσή του ο κ. Λουκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση, ενώ ταυτόχρονα τόνισε και τη σημασία του μηνύματος που έστειλε. «Το σύνθημά μας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου», δεν είναι ένα σύνθημα που βγήκε για να το πούμε και μόνο. Γίνεται αντιληπτό από όλους ότι πρόκειται για ένα στόχο που με πράξεις, μέρα με τη μέρα, προσπαθούμε να πλησιάσουμε. Το τουρνουά «3on3 basket», και η επιτυχία του, αποτελεί την τρανή απόδειξη πως οι ενέργειές μας, για μία πιο φιλική και ανοιχτή προς τους πολίτες πόλη, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας.

Την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση εξέφρασε με δήλωσή του και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΣ Ναυπάκτου κ. Γιώργος Σταθάτος. «Δώσαμε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά, και όχι μόνο, να αθληθούν αλλά και να χαρούν μία πολύ όμορφη γιορτή που στήθηκε στο κέντρο της πόλης», σημείωσε, εστιάζοντας τόσο στις συμμετοχές των ομάδων, όσο και στους θεατές που βρέθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο. «Ελπίζω ο στόχος μας, που είναι να αγκαλιάσει ο κόσμος τις νέες υποδομές άθλησης, που δημιουργεί ο Δήμος Ναυπακτίας, στα προαύλια των σχολείων να επετεύχθη», τόνισε καταλήγοντας. Οι απονομές των μεταλλείων έγιναν από τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Σύψα, καθώς και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Τσέλιο. Παρόντες στο τουρνουά ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Καρακώστας και κ. Ανδρέας Κοτσανάς.

Οι νικητές

Οι νικητές της διοργάνωσης ανά κατηγορία, έτσι όπως αναδείχθηκαν μετά από πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις, είναι οι εξής:

·         Δημοτικού: Φλεγόμενα καλάθια (Ευθ. Γούλας, Θ. Καπετανάκης, Φ. Ντάλας)

·         Γυμνασίου: Αυστραλοί (Π. Χοχτούλας, Γ. Κάσσαρης, Γρ. Νικολάου)

·         Λυκείου: Επιβήτορες (Γ. Ζησιμόπουλος, Κ. Κουτσογιάννης, Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης)

·         18+: No name (Π. Σταθάτος, Σπ. Αμπλάς, Β. Δούρος)

Αξίζει να τα επισκεφθείς και να αθληθείς

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ναυπακτίας έχει αποδώσει προς άθληση έντεκα προαύλια σχολείων (Δημοτικό και Γυμνάσιο Αντιρρίου, 1ο Λύκειο, ΕΠΑΛ, 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 6ο Δημοτικό, Δημοτικό Λυγιά), ενώ αναμένεται άμεσα να αποδοθούν και τα Δημοτικά του Ξηροπηγάδου και της Δάφνης, καθώς οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πως όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Ναύπακτο, ανάλογη παρέμβαση θα γίνει και στο  3ο Γυμνάσιο, κόστους 100.000 ευρώ. Στο σχεδιασμό του Δήμου είναι η λίστα, των προαυλίων που μετατρέπονται σε χώροι άθλησης, να ολοκληρωθεί με αυτό του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου, μετά και την περάτωση των εργασιών επισκευής που είναι σε εξέλιξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου