Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ε.Κ.Ν.Δ.: Την ΚΥΡΙΑΚΉ 17/7 ΚΛΕΙΣΤΑ τα καταστήματα λόγω.... ΑπεργίαςΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424


Ναύπακτος,  15 Ιουλίου 2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος στον κλάδο του Εμπορίου για την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στο πλαίσιο της μνημονιακής νομοθεσίας.

Όσο η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της για κατάργηση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων τόσο οι εργαζόμενοι  θα επιμένουν να κινητοποιούνται, να αντιστέκονται και να απεργούν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου  αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα, παραμένοντας σταθερός στη γραμμή που έχει υιοθετήσει για τη μη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων  τις Κυριακές.

Καλούμε τους εργαζόμενους  και τους  καταναλωτές να μην κάνουν αγορές την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, δίνοντας δυνατό  μήνυμα  στην Κυβέρνηση και τους δανειστές ότι, η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ούτε αναγκαία είναι ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές.

Για το Εργατικό Κέντρο                        Για το Σωματείο ιδιωτικων υπαλληλων

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Πρόεδρος

Χάρος Αριστομένης                                              Οικονόμου Παρασκευάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου