Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Το βίντεο-πρόκληση της ΚΝΕ για τον Αλέξη Τσίπρα (vid)


«Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ» είναι ο τίτλος βίντεο που «ανέβασε» στο YouTube η Νεολαία του ΚΚΕ, σατιρίζοντας την προσέγγιση των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΕΒ.

Στο βίντεο, με τίτλο «Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ», η Νεολαία του ΚΚΕ χρησιμοποιεί φωτογραφίες από τη χθεσινή κοινή εμφάνιση των κ.κ. Τσίπρα και Δασκαλόπουλου σε εκδήλωση αλλά και άλλες, από παλαιότερες συναντήσεις τους, επιχειρώντας να καταδείξει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά τα όσα λέει για κατάργηση του μνημονίου και τέλος στη λιτότητα, έρχεται ολοένα και πιο κοντά στις θέσεις του ΣΕΒ που, σύμφωνα με το ΚΚΕ, είναι αντιλαϊκές.
Χρησιμοποιώντας σαν «χαλί» στο οπτικό υλικό, την καμπάνια σοκολάτας για την ημέρα των ερωτευμένων και το μότο «Υπάρχει αγάπη», η ΚΝΕ προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίζει τους δύο άντρες ως... ερωτευμένο ζευγάρι, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η προσέγγισή τους θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν γίνει κυβέρνηση, στην εφαρμογή πολιτικών λιτότητας, ανάλογων με αυτών που προωθεί σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου