Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίασε η Σ.Ε. της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

 
Συνεδρίασε, σε πολύ καλό κλίμα η συντονιστική επιτροπή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στην συνεδρίαση συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής ομάδας. Κυρίαρχη ήταν η άποψη ότι παρά την μέχρι τώρα καλή πορεία, πρέπει να ενταθεί η προσπάθεια όλων, χωρίς εφησυχασμούς και ωραιοποιήσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στο επόμενο διάστημα.
Οι προσπάθειες όλων το επόμενο χρονικό διάστημα θα επικεντρωθούν:
Στην στελέχωση – συγκρότηση του ψηφοδελτίου, γι’ αυτό και ορίστηκαν επιτροπές και υπεύθυνοι ανά Δημοτική Ενότητα.
Στην διαδικασία που θα οδηγήσει στο εκλογικό πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας. Αποφασίσθηκε πως αυτή δεν μπορεί να είναι ένα απλό εσωτερικό ζήτημα, αλλά πρέπει να έχει και την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, αφού το πρόγραμμα αφορά πρώτα και κύρια στην ίδια την κοινωνία. Το πρόγραμμα πρέπει να καταγράφει την βασική φιλοσοφία της ομάδας και την λογική με την οποία προσεγγίζει τα τοπικά μας πράγματα, αλλά ταυτόχρονα, με σαφήνεια να προτείνει και λύσεις εφαρμόσιμες, που να απαντούν στις ανάγκες των συνδημοτών. Για τον σκοπό αυτό συγκροτήθηκε επιτροπή που θα καταγράψει απόψεις και θέσεις και θα οργανώσει τον δημόσιο διάλογο που θα καταλήξει στο πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας.
Καλούνται λοιπόν τα μέλη, οι φίλοι και υποστηρικτές της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να συμμετέχουν στις εσωτερικές διαδικασίες συζήτησης του προγράμματος καταθέτοντας προτάσεις και απόψεις. Επίσης κάθε συνδημότης μας, μπορεί να συμμετέχει στέλνοντας την άποψή του, στο epnafpaktias@gmail.com
Για την καλύτερη οργάνωση της συζήτησης μια σειρά από κείμενα θα δημοσιευθούν και στο blog της Πρωτοβουλίας, http://e-protovoulia.blogspot.gr/ .
Παράλληλα το επόμενο διάστημα η ομάδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα ζητήσει να έλθει σε επαφή με όσο γίνεται περισσότερους μαζικούς φορείς, συλλόγους και ομάδες πολιτών, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων, για όσα είναι απαραίτητο να γίνουν στο μέλλον, στον δήμο Ναυπακτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου